Bíztatást, segítséget szeretnék a fogyókúrámhoz.. (beszélgetés)
Jó neked. Irigyellek.
Nálam a kislány diktálja a tempót. Ha 6 körül vacsoráznék tuti összeesnék éjjel kettőig.
A másik.... Én vacsora helyett mindig valami saját készítésű gyümölcsös shake-t készítek. Pl.: 1 banán, 1dl tej és egy nyers tojás, esetleg szőlőcukor, de én azt kihagyom.
Nekem a reggeli 11 körül van, az ebéd 3-4 között, vacsora 10 után van. Bár én éjjel 2 körül alszom el és reggel 7-8 közt kelek.
és ha sokat sportolsz akkor mérd le magad centivel derék has comb vádli felkar
folytasd amit eddig csináltál
és ha a mérleg nem is mozdul hetekig szerintem a centik akkor is mennek majd lefelé, inkább ezt mért, vagy ezt is mérd:D
szia, keresd elő azt a nacit meg felsőt ami feszült rajtad amikor még 67 kg voltál, probáld fel
talán ez is lelkesit majd:D
Nem igazán értem, hogy miért is kellene tovább fogyni. Épp írtad, hogy most vagy a legjobb formában, izmos vagy, stb.
Miért a mérleg mondja meg, hogy mennyi a tökéletes? a 22-es BMI elég egészséges, főleg ha nem zsír van a bőr alatt, hanem sok jó izom.
Tehát részemről annyi a biztatás, hogy maradj sportos, egészséges és dobd ki a mérleget, míg nem kell nagyobb méretű ruhákat venni
Szia!
Először is, ne add fel! Én azt tanácsolom, hogy ha eddig pl. aerobicoztál, vagy futottál, akkor most válts mozgásformát és kezdj mondjuk úszni, kerékpározni, görkorcsolyázni, vagy ami szimpatikus, csak mozgass meg más izmokat is.
Valami keveset változtass, mert a szervezeted már hozzászokott a rendszerhez.
Természetes,hogy egy idő után megáll a fogyásod,de most van az,amikor nem szabad feladni.Valószínűleg kezd "gyanakodni" a szervezeted,hogy némi merényletet készülsz elkövetni ellene :-),és hát védekezik a maga módján.Hidd el,idővel újra beindul.Lehet az oka az is,hogy (gondolom mozogsz valamit) hozzászoktál ehhez a mozgásformához,próbálj ki valami újat.Pl. ha eddig otthon dvd-re tornáztál,most tegyél hozzá futást.Mozgással együtt izmod is lesz,és annak bizony van súlya,szóval attól,hogy a mérleg nyelve nem mutat változást,valószínűleg külsőleg nagyon szépen formálódsz (csak ugye te nem látod magadat).
De így is nagyon szép teljesítmény,hogy másfél hónap alatt 5 kilót leadtál (kicsit talán gyors is,ezért állt most meg),szóval fel a fejjel,ne add fel,ne csak a hibákat lásd magadon,hanem élvezd is az eredményt,amit eddig elértél!
Kitartás!
Folytasd ugyanúgy, ahogy eddig csináltad.
Ne naponta, hanem hetente mérd magad.
Nekem sokat segített a rengeteg víz vedelése, sokkal kevésbé voltam éhes.
sok helyen olvasni, és szerintem is így van: a gyorsan leadott kiló visszajön. A lassan (heti 1, vagy maximum 2 kg) leadott súly nem valószínű, hogy visszajön.
Gratulálok az eddigi eredményedhez!!!!!!!!!
Minden fogyiban van stagnálás. Akár hónapokig is stagnálhatsz, de szerintem ne tedd tönkre a szervezeted villámdiétával a gyors siker miatt.
Én azt javaslom, hogy tarts ki. Amit eddig csináltál, az jó, hatásos...én nem változtatnék a helyedben.
KITARTÁS!!!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Segítséget szeretnék kérni a fogyókúrámban.
- Kinek milyen fogyókúra vált be? Kérlek írjatok szeretnék fogyni legalább 10 kilót! :)
- Nincs időm a neten keresgélni, de fogyókúrás diétát keresek, max. 3 hónaposat. Kb. 5-6 kg szeretnék leadni
- Bevált fogyókúrás recepteket szeretnék, ami kíméli a gyomrot, de fogyni is lehet tőle.
- Nektek melyik fogyókúra vált be? Kezdés előtt szeretnék tájékozódni.
- Mikor lesz/van fogyó Hold? Fogyókúrázni szeretnék és ez alapján szeretném elkezdeni...