Bizalom törés (beszélgetés)
20 éven nincs túl az ember fél év alatt. Ez nem azt jelenti, hogy az exhez vágyik vissza (egyik oldalról sem, sőt valószínűleg a volt feleség sem olyan sátán, ahogy te gondolod), hanem azt, hogy nincs készen egy új kapcsolatra. A régi lezárása idő, a szálak nem egyik pillanatról a másikra szakadnak el, és vannak olyanok, amik lehet, hogy mindig megmaradnak, mert összeköti őket a gyerek. Egyet értek az előző hozzászólóval, tisztán kell kommunikálnotok, hogy ez neked fáj, és nem belekeverni mást, mert ez nem a volt feleségről szól, hanem csak kettőtökről. Arról, hogy ő még nem volt kész erre a kapcsolatra, és arról, hogy neked van-e még energiád, amit ebbe belefektetsz, vagy inkább felállsz.
Nem tértél ki rá, hogy közös gyerek van tervben? Vagy nem szeretnétek? Én nem tanácsolom, hogy rúgd fel azonnal a kapcsolatot,ha minden egyéb téren rendben vannak a dolgok. Valahogy muszáj vele megértetned, hogy neked ez fáj.Neki ez a helyzet kényelmes, még versengesz is érte.... Egyszerű féltékenységnek érzi csak, nem gondolja, hogy nálad ez alapjaiban ingatja meg a kapcsolatot. Szóval próbáld elmondani, de neagresszív módon, számonkérōen, mert annak csak vita lehet a vége. Remélem sikerül!
A másik: A Bizalom, hát igen, nehéz kérdés, de ha már felmerült benned, hogy megingott?! Ott már gond van.
Az a véleményem, hogy igazad van nekem se tetszene.
Ez a fényképküldözgetés már beteges. Miért kell minden napról, percről küldözgetni főleg az exnek, nem értem. Nyilvánvaló, hogy nem zárták le a kapcsolatukat. Dühítő és megértelek.
Remek. Tiszteletben tartja a felesége érzéseit. A tieidet viszont nem. Egy másik nő férj nem a párod. Tényleg gyerekes, ahogy és amit írsz erről a fotómizériáról.
Ha a páridnak nem tetszik,hogy a felesègènek van valakije akkor nem te kellesz neki.lehet veled akarja fètèkenyè tenni a felesègèt.ezèrt van mèg veled.Egyèrtelmű,hogy ehhez a pasihoz csak te ragaszkodsz ő hozzád meg nem.
Dehogy múltak el.Ha elmultak volna akkor nem csinálnák ezt.Amugy szerintem fogalmad nincs mit csinálj.Èn biztos ezt nem türnèm el.De a te èleted!
Minden második HÉTVÉGE. Elirtam bocsi
Csak ezt olvastam el, iszonyat hosszú.
Hát én fix nem élnék úgy a párommal hogy 1 hét itt 1 hét ott az ő gyerekükkel.
Nincs az az isten! Akármilyen cuki aranyos elég a minden második hét más gyerekével szerintem.
De hát ezt ugye ők döntötték el te meg már így fogadtad el a kapcsolatot.
Na de nem ez a lényeg hanem az ex asszony fotói. Szerintem nem normális de a párod sem.
Egyszerűen mind meg a párodnak : döntsön te vagy az ex!
Egyáltalán minek küldeni képeket a másiknak ha úgyis felesben van a gyerek hol itt hol ott?? Szerintem ez se normális.
Mindenki tartsa meg a saját képeit, élményeit a gyerekkel és ennyi.
Sajnálom de vagy megszokod vagy odallsz a párod elé
tudom.. ès ha ugy èrzi megbànta hogy nem vele van akkor ne legyen gyava ne huzza az idômet
Nem tudom elmagyarázni, csak megérzésként gondolom, hogy nem túl rózsás a helyzeted :(
probàltàk menteni, de nem ment, a pàrom màr nem èrzett ùgy irànta. azt mondja elvolt a hàzassàgàban boldogan, de jött a szerelem ès felkavart mindent, ès ezàltal
jött rà hogy nincs màr èrzelem,mivel eltàvolodott igy a nô is tôle
tiz èv együttlèt utàn tiz èv hazassàg, húsz èv utan èrzelem elmúlt, ès öt èvvel ezelôtt a fèrfi megcsalta ès hàrom èvre rà különköltözès. a nô nem tudja hogy a fèrje megcsalta
Melyikük részéről, és hogyan kerültél képbe?
Tudod"ha az enyém nem lehet akkor másé se legyen'mert biztos így gondolja.Sajnálom ha így látod ,de hidd el magadat kell nézned elsősorban.
Nem tudom, hogy volt-e róla szó a beszélgetésben: miért lett vége a férfi kapcsolatának, házasságának? Jelentősége lehet abból a szempontból, hogy nem zárta le teljesen a másik nővel.
Na látod! Tudod te nagyon jól, hogy mi a helyzet.
Na látod! Tudod te nagyon jól, hogy mi a helyzet.
Ès gondolom sikerült neki.. itt is egy rafinàlt nôrôl van szó, nem èrtem ha vège egy kapcsolat akkor vège , mièrt kell egymàst húzni, gyötörni, mièrt nem lehet tovàbb lèpni? Hagyni hogy a màsiknak lehessen egy ùj èlete.. ès mièrt èn vagyok az ördög a nô szemèben? nem èn vettem el tôle a fèrjèt, volt fèl èvük arra hogy rendbe tegyèk ha akarjàk.. szóval.. mindegy nincs is èrtelme az egèsznek
nem hiszem hogy az èletkorom a legfontosabb
Nekem ez a fórum vihar a biliben.
Vagy nagyobb bajok nem figyelembe vétele.
Azaz
Nincs bajod? Keress magadnak.
Vagy komoly baj van? Fogd rá valami piszlicsáré dologra.
Mit tudsz tenni?
Gondolkodsz, és hagyod, hogy az agyad irányítson a többi szerved helyett.
Egyszerűen válaszolhattál is volna.
Nyilvános a fórumod, bárki írhat.
Mondj hát egy életkort, amire sóhajtva azt mondhatom, hogy jaj, hát fiatal még...
És abból is le lehetne vonni 5 évet...
Tudom, hogy csúnyán hangzik, de sajnos itt tényleg te vagy a harmadik kerék. A pasi még nem zárta le a multat, bár lehet, hogy ezt még ő sem vallja be magának. Az, hogy tiszteletben tartja az exe érzéseit az nem bűn. Az viszont igen, hogy a tiédet egyáltalán nem veszi figyelembe. Ahogy már többször említetted a tisztelet hiányzik. Úgy is lehetne tekintettel az exére, hogy téged közben nem aláz meg. Nagyon nem könnyű szituáció ez egyikőtöknek sem. De neked kell eldöntened, hogy számodra ez megfelel-e vagy sem.
Nehéz ez amikor valaki olyannal vagy akinek van gyereke.Őket összeköti ez és sajnos bizonyos nők hajlamosak arra hogy manipulálják az ex-et a gyerekkel.Volt ilyen párom ahol a gyereke anyja mindent megpróbált hogy szét válasszon minket.
Tisztelet! Ès örülnèk ha nem írnàl olyan dolgot ami nem tartozik ide
köszönöm.. köszönöm hogy megèrtesz, èn is ezt èrzem , szòvà tettem màr ezt neki, ès azt vàlaszolja , bekèpzelem az egèszet. Nem kèpzelek be semmit, nô vagyok tudom nagyon jòl hogy èrez a màsik fèl.. ès èrzem hogy a pàrom
sem zàrta le, annak ellenère se amiket mindig mondott hogy sose szerette ôt igy ahogy engem stb.. ha annyira borzasztoan szeretne meghallgatna, atèreznè, nem hagynà hogy így èrezzek..
További ajánlott fórumok: