Biotech USA, ízületvédők-tapasztalatok (beszélgetés)
Én ízületvédő szempontjából úg tudom és hallottam hogy az Arthro Guardot szeretik ha biotech,de valaki pl zselatint szed.
A fehérje szempontjából,meg szerintem nem szükséges,ha megvan a napi bevitel,akkor csak pénz kidobás lenne. Sokkal fontosabb egy multivitamin,omega3,ca/mg.
igen hallottam már erröl a 16 óráig főzött levesröl, igaz nem ez miatt, hanem gyomor bél bajokra, állitolag jók.. na de az nagyon sok idö, kijön valami 100 ezres villany szamla :D
annyi ideig nem tudnám főzni sajnos.
Egyetértek a fehérjét illetően. Nekünk most tojásfehérje van itthon.
A porcoknak, ízületeknek nagyon jók a sokáig főzött csontlevesek. Ismerek olyat, aki 24 óráig főzi a levesét. Nézz utána a neten ezeknek. Egyébként nem kell ragaszkodni a bioteches-hez, nézz körül van bőven kínálat, de ne félj tőlük :)
Van, vagy 4-5 féle. Az orvosok a 18 összetevőset ajánlják szerinted?
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Szia! Nekem csak annyi a tapasztalatom vele, hogy hónapokig fáj a csípő ill. a vállízületem az eléggé túlhajszolt edzés miatt, azt hittem már műteni kell, csontkovács sem tudott rajtam segíteni.:/
Akkor olvastam, hogy kialakult fájdalmakra is jó, nem csak megelőzésre, és 1 doboz beszedése után (most meg nem mondom mi volt pontosan a neve) elmúlt minden fájdalmam, olyan szépen helyretette az ízületeim!:) Gondolom akkor megelőzésre is hatékony!:)
További ajánlott fórumok:
- Ki probálta pár a Biotech Ultra Loss termékét?
- Milyen tapasztalataitok vannak a Biotech Meta Diet porról?
- Táplálék kiegészítők közül szerintetek melyik a jobb: Biotech v Scitec?
- Próbálta már valaki a Biotech diétás shake-t?
- Brutal Blade - Biotech zsírégető, energetizáló
- Lifetilt VS. Peak VS. Scitec VS. Biotech