Lifetilt VS. Peak VS. Scitec VS. Biotech (beszélgetés)
Én ezek közül már semmit nem használok, kizárólag az izotóniás italt, de azt is csak a hosszabb tartamú állóképességi sportok után, nyáron, ha nagyon izzadok. Abból végül a Scitec Isohydro vált be.
Férjem eszik fehérjét is, ő maradt a Biotech-nél, nem a hatása, hanem kizárólag az íze miatt. De ez persze ízlés kérdése.
Az olcsó Myprotein fehérjére azt mondta, hogy nem bírja meginni.
A lifetilt nagyon túlárazott, de sokakat behűlyített a srác és megveszik pedig ugyanaz a hatóanyag..
Én most a Panda Nutritionre akadtam rá, ami nagyon jó ár-érték arányú és ugyanabban agyárban készül, mint a LT.
Collagenje pl 3990, míg ugyanannyi kapszula és hatóanyaggal a Lifetilt 9000... Ez mi ha nem lehúzás. Sőt a Pandában még kis C-vitamin és híaluron sav is van hozzádva.
A másik a pyruvat, ami nincs a biotechnél és a scitecnél, így még indokolt is lehetne, hogy extrán áraz de ez is van a Pandánál, sőt hozzáadott CLA-val is.
Egzakt matek így néz ki ebben az esetben:
Lifetilt CLA One csomagja, ahol kapsz Pyruvatot és CLA-t egyben 12840 ft
60 db 400 mg cla kapszula – 24000 mg
60 db 750 mg kalcium pyruvat kapszula - 45000 mg
Panda Nutrition Pyruvat + CLA viszont csak 7990 ft
100 db 250 mg CLA, ami összesen 25000 mg CLA
100 db 500 mg kalcium- pyruvat ami összesen 50000 mg kalcium-pyruvat (mindkét érték kicsit magasabb)
Konkluzió a Lifetiltnél kevesebbet kapsz mind2 hatóanyagból cserébe majdnem dupla áron. Mindezt egy akciós csomagjukból.
Nekem a Panda vált be és az árazása is korrekt.
Egy gyors összehasonlítás:
Lifetilt CLA vs. Myprotein CLA.
Összetétel 100%-ban egyezik (CLA = konjugált linolsav)
kiszerelés 60db.
1kapszulában: Lifetilt 400mg CLA, Myprotein 800mg CLA.
(Tehát Myproteinben dupla akkora mennyiség)
Ár: Lifetilt 6260 Ft vs Myprotein 3490 Ft
Az egyik fele annyi hatóanyag dupla áron, és ez jellemző az összes termékre.
Szia!
Ezeknél a termékeknél nincs jelentősége, hogy milyen logo szerepel a dobozon. Azt vedd, amelyik a legjobb ár/érték arányban. Viszont azt is tudni kell, hogy minimális a jelentőségük fogyász szempontjából. Jó nagy biznisz a tápkieg, de valójában ugyanazt az eredményt el lehet érni helyes táplálkozással és edzéssel mint kieg nélkül. Ha mindenképp akarsz valamit, a tejsavó fehérje valóban hasznos kiegészítő, de cla, hca, pyruvat inkább csak pénzkidobás... Személyes kedvenc márkám a Myprotein, utána Scitec.