Biointimo Aqua kehelytampon - valaki használja? (beszélgetés)
Én is használom már, kb. 8 éve (nem pont ezt a márkát) és nagyon szeretem. Pár alkalom kell mire megtanulod rendesen a használatát. Mehetsz strandra, usziba, minden gond nélkül. Én reggel és este ürítem.
Ezeket orvosi szilikonból készítik, nem hiszem, hogy bármi is kioldódna belőle testhőmérséklet hatására. Mert, ha sütőbe tenném be 180 fokra, akkor lehet, de így nem tudom elképzelni.
A nyűgös és hosszúra nyúlt mensi pedig nem ettől függ. 5 évvel ezelőtt sokkal nyűgösebb és hosszabb menstruációjaim voltak, mint mostanság. De hát 5 éve született egy kicsi lánykám. <3 Ez (és egyéb más dolgok) inkább befolyásolják ezt a folyamatot.
A többi menstruációs segédeszközt inkább nevezném károsnak, ha egy kicsit is utána olvasol a tamponnak és a bolti betéteknek. Egyedül a textilből készített (mosható) betéteket tartom egészségesnek (a tölcsér mellett), de szerintem azok használata több szempontból is elég kényelmetlen/kellemetlen.
Használd egészséggel, ha ez mellett döntesz. :)
Érdekelne a vélemény, saját, személyes tapasztalat alapján.
Köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok az "új" éhségcsökkentőről! Használja valaki a Hoodia spray-t?
- Szemölcs ellen mit használjak?
- Melyik lisztet használjátok?
- Mire használjak tojásfehérjét, ha megmaradt?
- Ha csípőről szeretnék fogyni a legjobban (legtöbbet) akkor a hullahopp karika használni fog? Mennyit használjam naponta?
- Jódaqua - Ki, hogy használja fogyáshoz?