Bioderma (beszélgetés)
sziasztok!
ajándékba kaptam bioderma sebium habzó arctisztítót, de én mást használok, így eladnám. 200ml-es, bontatlan flakon. nem kereskedni szeretnék vele, de nálam csak feleslegesen áll.
Sziasztok!
Én is nagyon megvagyok elégedve a Bioderma termékekkel, évekig dobáltam ki a pé nzt a prbálgatásokra, és ez az a márka, ami bejött
Pontosan a Sensibio termékcsalád:) A biodermával is kisérleteztem, jhogy melyik termékcsaládja lenne jó, így rám maradt 2 terméák, és el szeretném adni, nem tudom, hogy esetéeg vkit érdekelne-e.
Hydrabio Gommante arcradírom va, amit kb. 3x próbáltam ki, kb félig van a tubus, de aki vett már iylet, az tudja, hogy egyébként saincs tele a teli tubus. 2000,-ért eladnám.
Illetve vettem hydrabio uv krémet, de sajnos kicsit sok az arcomnak, így azt isd eladnám.ezt vmelyik nap vettem, ugyjhogy csak egyszer használt, 4000,-ftért adnám el, én 5000,- körül van a patikában.
ha vkit érdekelne esetleg, privátban írjon. köszönöm
Hahó.
Engem az érdekelne, hogy zsíros-aknés bőrre tleg használ e a Sebium?
Előre is köszi
sziasztok.
A Bioderma sébium termékeket használja valaki?
:D
de Te jól nézel ki!!! Neked minek?hehh???? Na mondjál még ilyeneket aztán jól fejbe váglak vmivel és akkor kell majd fejcsere :D
Sziiiaa :))) Kit látnak szemeim :))) és egykor még fent ejj ejj ... alundi mikor fogsz?!
a vichhy-t a patikus nem is ajánlotta:D hát egyenlőre nagon pozitív hatásai vannak, pedig még csak szombat este óta használom,de már látok javulást!
szia Helga!)))
nekem is beváltak, én is a betegségem miatt kényszerültem váltani,de mindent összevetve, jobb volt mint pl a vishy((
az igazán jó nekem a clinique volt, de nem tudom már megfizetni((( szóval ha ez nem válik be, javaslom még azt, mert nekem sokkal több minden kellett belőle, mint amit pl most te használsz)))
:)
olyat kellene írnod, hogy segítség megcsal a párom vagy unom a páromat és bioderma terméket használva vissza tudom csalogatni?
Ezer százalék, hogy lenne látogatottság! :D
Használ vki köztetek bioderma terméket? Mik a tapasztalatok? Én ma mentem el egy patikába h vegyek vmi szuper arckrémet mert már borzalom ahogy kinézek :D És akkor a "patikus-néni" nagyon kedves volt adott minden termékből mintát(mármint amelyik a bőrtípusomra való) ami nagyon jó ha tényleg használ, de ez így 12 ezer lesz, és ezért gondoltam megkérdezem mások véleményét is:)
Előre is köszönöm a válaszokat :)
Humor Helga