Bianka, Nóri Pici Csodája (beszélgetés)
addig is, ne gyötörd magadat agyon, párod is próbáljon valamit kitalálni.
majd jövök vissza.
ez most derült ki? hirtelen egyik napról a másikra? nincs valaki a családban, vagy egy barát, barátnő, aki átmenetileg tudna segíteni?
gondolkodom még, mit lehetne, de most sajnos mennem kell, most indulok haza a munkahelyemről. otthonról majd újra bejelentkezem.
kényszerhelyzetben az ember semmitől nem riad vissza...
nincs pár aranyékszered, valami más értékes tárgy? a zálogház jutott eszembe. ha meg rendbe jöttök, visszaválthatod.
foggalmam sincs mit eszünk holnap
és már az idegtől tejem is alig vab
sajnos ismerős a helyzet, legalábbis pénzügyileg, de én legalább hosszútávon látok valami megoldást...
a párod vesztette el a munkahelyét? és nem jár neki végkielégítés, vagy felmondási időre pénz?
az önkormányzathoz is lehet talán fordulni, egyszeri segítséget kérni, főleg, ha eddig semmit se kértetek...
Panni, munkahely elvesztése...
És a maradék kis pénzünket valamiért levették a kártyáról és már gyakorlatilag kajára sem lesz holnap
Sziasztok!
Nagy baj van lányok.
Anyagi. Nagyon.
Sziasztok!
Hogy van a kis család?
Remélem az akkori problémáitok megoldódtak azóta ;)
Üdv:
Szilvi
Sziasztok,
köszi, és én is boldog, békés, áldott, szép karácsonyt kívánok Mindannyiótoknak! :)
Puszi :)
(Megyek babázni, tuti mindig akkor van ébredés, ha leülök a gép elé... :D
Áldott, békés, meghitt Karácsonyt kívánok és jó egészséget! :)
(Velünk? sütünk, főzünk...:))
sziasztok!
bocsi lányok-fiúk, megadta magát a gépünk, és mostanra sikerült beszerezni egyet!
jól vagyunk, Bianka tündérke továbbra is, napról-napra szebb és babásabb :)) kezd olyan igazi gyönyörű kisbaba lenni :)
most egy picit én betegeskedek, de nme olyan vészes, lehet cicizni :)
veletek mizujs?
Hogyan telt az első éjszaka, hogy van a kis család?
A férjed problémája megoldódott már?
Csodálatos, ez biztos. És az érzés is, hogy felelős vagy érte. :)
Apuci el van ájulva tőle, tőletek? :)
Remélem, jó baba lesz, és teli pocakkal jó sokat alszik éjjel, mint az n fiam anno. Bezzeg a lányom, mint az ébresztőóra, minden éjjel 2-kor...
Szép estét, jó éjszakát Nektek, végre otthon! :)
Igen teszek majd fel, persze, csak vennünk kell majd hozzá kábelt, nincs meg. :(
Nagyon édes... :)))))))
És ahogy alszik, és néha jár a kis keze, isteni