Ahol a fantázia játéka és a természet csodája találkozik (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Ahol a fantázia játéka és a természet csodája találkozik
4. Lhara
2010. nov. 7. 09:35
Tudod, az a leginkább fontos, ha a szemünk még, mint most a Tiéd, alkalmas e "csodák" megláttatására, hogy van valaki, aki odamegy amolyan Istentől vezérelt lábakkal-szemekkel felfedezni. Ez rendkívüli megtiszteltetés, amit Isten megtetézett a verbális tehetségeddel.
Csodát kaptam. Köszönöm.
3. Sulawesy
2010. nov. 3. 17:16
Nagyon szép a reinkarnációs hasonlat!
Tetszett a cikk. Bár én felnőtt vagyok, nyáron még mindig kifekszem a fűre és nézem a nyuszit a sárkányt, a kutyát, a virágot, a fát, a pillangót, A FELHŐT!!!
2. mamcili
2010. nov. 3. 17:07
Kedvenc játékunk a felhők nézése,
ősszel a termések tárháza ad lehetőséget a természet adta fantázia kiélésére (termésképek, termésbábok és egyéb dolgok készítéséhez...és az azt megelőző kirándulások még a testünket is megmozgatják! :DDD
1. kneseva
2010. nov. 3. 16:08
Előfordult már Veled, hogy az égre bámulva, a felhők mozgását figyelve, megelevenedik az, és képeket varázsol eléd? Nem a felhő mozgása, fantáziád a varázsló! A természet is képes hasonló csodákat alkotni, csak fantáziád kell ahhoz, hogy meglásd. Ne menjünk el a csodák mellett.
Ugrás a teljes írásra: Ahol a fantázia játéka és a természet csodája találkozik
Ugrás a teljes írásra: Ahol a fantázia játéka és a természet csodája találkozik
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Hogyan szüljünk? Természetes vagy császár?
- Orvos természetgyógyász segít itt Kérdezzetek
- Hiszel a természetfeletti dolgokban és mi a véleményed róluk?
- Mikor lesz végre természetesebb a szépségideál?
- Miert szokták azt mondani, hogy az anya-gyermek közötti kötődés kialakulasahoz fontos, hogy az anya természetes úton szülje meg gyermekét...