Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Bevettem egy szem fogamzásgátlót, mennyire zavarhatott be? fórum

Bevettem egy szem fogamzásgátlót, mennyire zavarhatott be? (beszélgetés)

4. c8ae027c27 (válaszként erre: 2. - Cc7a88f96d)
2020. dec. 13. 17:14
Hallottam ezekről a mellékhatásokról és ellenérzésem is van a tabikkal bevallom, de lehet majd valami hormonmentes megoldást nézünk a védekezésre.
3. c8ae027c27 (válaszként erre: 2. - Cc7a88f96d)
2020. dec. 13. 17:12
Köszönöm a válaszod! Igen, azt tudom, de még nem voltunk együtt, meg egy darabig még nem leszünk, csak a doki mondta hogy ekkor kell elkezdeni. Én hallgattam rá, csak utána belegondoltam, hogy lehet nem is lenne rendes a ciklusom és emiatt meg nem tudnék róla.
2. cc7a88f96d (válaszként erre: 1. - C8ae027c27)
2020. dec. 13. 16:41

Szerintem semennyire.Alap ha el is kezdi az ember min 1hètig vèdekezni kell mellette,mert addig nincs hatàsa(lehet rosszul tudom).

Èn pròbàltam,de mindig abbahagytam,mert szò szerint idegbajos voltam tőle.Apròsàgokon ideges,feszült stb.Miòta nem szedem maga vagyok a megtestesült nyugalom.

2020. dec. 13. 15:37
Sziasztok! Én szülés után vagyok nem sokkal és az első vérzésemet vártam, hogy elkezdjem szedni ezt a Slinda nevű gyógyszert. Nos, jelentkezett a havi és az első napján bevettem az 1. szemet, ám én ezelőtt sosem szedtem tabit, és most meggondoltam magam. Többet be sem vettem. Azért, mert inkább megnézném, hogyan rendeződik a ciklusom szülés után. Ha szedem, úgy nem fogom megtudni. Mennyire zavarhatott be az az 1 szem bogyó?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook