Bevallom úgy érzem sok embernek nincsenek érzései miért... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Azért - szerintem - egy árnyalattal humánusabb az a viselkedés, hogy tekintettel vagyunk az embertársunkra.
De - mondottam - te tudod, Neked hogy a jobb.
Látod, látod..
Már az elején megkérdeztem tőled, hogy te vagy-e az érintett a témában, bántott-e valaki.
Azt mondtad, nem te vagy az érintett. Most mégis úgy tűnik, bár most is azt írod, nem vagy szuperérzékeny.
Ha már nyitsz egy ilyen témát, nem szégyen ám "bevallani", hogy magad is érintett vagy, és ezért érdekel mások véleménye.
Sajnálom, ha a családod ilyeneket vág a fejedhez. Apádat és a két nővéredet említed, mint szóban bántalmazót. Édesanyád? Róla nem írtál.
Egyébként a családod csak gorombáskodik? Vagy esetleg autista vagy? Nem szégyen az! Csak az nem mindegy, hogy a család hogyan kezeli.
116-123
Ez egy anonim vonal telefonszáma, ingyenesen hívható.
Bármikor sötét gondolataid támadnak, magányos vagy, sírnál vagy dühöngenél, bármit kibeszélnél magadból vagy csak hallgatnál, kérlek, hívd fel ezt a számot!
Segíthet.
Nem akartam az időmet pocsélkolni, de úgy érzem muszáj, hogy írjak egyébként nem akartam leírni, amit lefogok írni, pl nekem mindent mond a a családom, azaz az apám és a két nővérem, mindig azt mondják hülye, autista, bolond és fogyatékos stb., és még átkoznak
is engem igazán jó érzés mégígy is hogy nem vagyok szuperérzékeny.
Èrtem èn,hidd el,csak neked is fel kellene fogni,hogy bizony vannak emberek akik nem fognak rohanni simogatni..
Sőt!
Addig örülj mìg elkerülik az ilyen gyenge lelkűeket ès nem belerúgnak mèghozzá èlvezettel!
Tévedsz, az ilyen embereknek is vannak érzelmeik. Csak másfélék, mint azoknak, akik olyan "rinyálósok". (Pl. épp most írta Ghost, hogy gyűlöli, (ha vigasztalgatják). Azaz irtózik valamitől, ami másoknak (esetleg) vigasz.
De mindegy is, igazad van, felesleges itt minden szó.
Sajnálom,de ha valami bajom van gyűlölöm ha vìgasztalgatnak.
A környezetem tudja,hogy olyankor kerüljenek el messzire.
Ìgy ezt az örömöt sem tudom megadni neked/nektek.
Hát akkor bocsánat, hogy pont Téged szólítottalak meg ezzel a véleményemmel!
Aki, mint kivétel, éppen hogy erősíted a "szabályt"! (Azaz azt a gyakorlatot, elvet, hozzáállást, miszerint az ilyen "nyivákolókat" semmibe kell venni, el kell őket kerülni.)
További ajánlott fórumok:
- Hoxa tagok, akik már nincsenek köztünk-Miért törli magát innen valaki?
- Ismertek olyan nőt, akinek nincsenek barátnői? Mi az oka szerintetek?
- Szerintetek szégyen, hogy nincsenek megkeresztelve a gyerekeim? Miért lényeges, hogy meg legyenek?
- Miért nincsenek párkapcsolatok?
- Szerinted mi lehet az oka, ha egy mások szerint megnyerő, jó külsejű, intelligens embernek nincsenek barátai?
- Idős embernek naponta injekció beadása hogyan oldható meg, ha a hozzátartozók nincsenek a közelben?Háziorvos utalhat ki egy nővért?