Bevállalnátok a harmadik gyereket? (beszélgetős fórum)
Leírtad, hogy nem szeretnéd, akkor miért tartanád meg?
Egy gyerek, amit nem szeretnének, kinek jó az...
Azt hiszem ,legtöbben akik itt vagyunk...csak elfogadható színvonalon élünk...Vagy tűrhetőn???
Szóval ,meggondolandó ...
Rég nem igaz már ez a mondás,hogy ahol kettő.....
Más élet,más világ...
Az élethez pénz kell...
Ahogy neked jobban tetszik...:(
Már nem.
Korábban talán, de akkor meg még a körülményeink nem olyanok voltak.
Sajnos dehogynem, nagyon is számítanak a piszkos anyagiak.
Grat hozzá !:))
Saját vélemény :ahol már kettö van, ott három is elfér.
Soha ne a pénz legyen lelki szemei elött annak, aki gyermeket szeretne !:))
sajnos nekem sem sikerült a megfelelő megoldást megtalálnom, elég baj ez nekem. Az sem 100%, de ha megtenném akkor tuti úgy hozná az élet, hogy az lenne a rossz döntés, de ez valóban egy másik téma (az érem két oldala)
Hidd el nekem én nagyon két lábon állok a földön (talán túlságosan is), ebben a kérdésben viszont nem lehet ésszerű érveket felsorolni csupán.
Azzal gondolom te sem értessz egyet, hogy : "ne szülj egyet sem, vegyél inkább TV-t arra van egy pár év garancia"
Hát, biztos.
De az sem 100 %, ezt a szülésznő ismerősömtől tudom.
Ez már egy új témakör, sajnos a mai napig nem találtam meg a tökéletes fogamzásgátlót:(
Egyik se jött be nekem.
Akkor ötöt is nyugodtan szüljünk, mert nem tudhatjuk mi lesz és tökmindegy??? "ne máán!":-))
A többség szerintem nem fog jobban élni 10 év múlva.
Nem a lakás-és házvásárlásról van itt szó...!!
Most jutott eszembe agis egy régebbi hozzászólása. Azt írta, hogy ha majd a gyerekek ezt meg azt akarnak tizenévesen, meg bulizni, utazni mennének, stb de nincs rá annyi pénz, hogy mind a háromnak egyformán teljesítsék az igényét,nagy vigasz lesz nekik, amikor azt mondja anyuka ,hogy nincs rá pénz, de az a legfontosabb, hogy szeressük egymást és örüljetek, hogy hárman vagytok testvérek.Ez annyira igaz...Biztos marhára fogják ezt értékelni a testvérek:/
És a mai világban az se állja meg a helyét, hogy ahol elfér kettő, ott három is.
Ki tudja mi lesz itt még 10 év múlva??? Én bele sem merek gondolni...
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek sok anya szül azért második, harmadik gyereket mert egyszerüen nem hajlandók visszavenni a munkahelyére?
- Szerintetek a mai gazdasági helyzetben, (és 32 felé közeledve) harmadik gyereket bevállalni butaság?
- Azért szülni harmadik gyereket, hogy főállású anya lehessen?
- Akik három gyereket szültek természetes úton - mennyi idő alatt született meg a harmadik?
- 37 éves vagyok és szeretnék egy harmadik gyereket
- Elcsépelt téma: bevállalnád a harmadikat az ágyban?