Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Betegségemből kifolyólag néha akaratlan gondolataim vannak.... fórum

Betegségemből kifolyólag néha akaratlan gondolataim vannak.... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

19. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 18. - Kristo_f)
tegnap 05:56
Hát,bizony nem kis idő. Jó,majd próbálkozom. Köszönöm :) Szép napot :)
18. kristo_f (válaszként erre: 17. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 18:16

30 év ebböl bizony nem kis idő!

A meditáció sem annyi hogy ülök és nézek ki a fejemböl

Ha próbáltad, próbáld meg a jóga valamelyik ágát kompletten és fokozatosan nagy türelemmel.

Sok idő kell mire eredményt érsz el. Ne add fel?

17. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 15. - Kristo_f)
tegnapelőtt 18:05
Köszönöm szépen,de sajnos a gyógyszereket már nem hagyhatom el. Elvonási tüneteim lennének és a pszichiátrián kötnék ki. Sajnos több mint 30 éve szedem,hozzá szokott a szervezetem. Szakemberekre meg nincs pénzünk. Próbáltam már meditálni de nem igazán ment. Azért köszönöm,kedves vagy :)
tegnapelőtt 17:14
Nekem is van.
15. kristo_f (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 15:28

Te is úgy érzed hogy kell neked ez a kezelés? Nem javítana rajtad egy sűrű és mélyrehható pszichológussal való beszélgetés, netalán valamifajta gyógyszer?

Mert bizonyára te is olvastál róla hogy semmi bizonyíték ennek a gyógyhatásáról. Egyik betegséget kioltani és helyette egy másikat

Én nem gondolom ezt járható útnak, dehát messze vagyok az orvoslástól

A jógát, mint gondolat irányitót és más jó dolgokat amit adni tud, javasolnám hogy próbáld ki. Nem gyors az eredmény, de csodákat tud produkálni

Egy jóga mesterrel kellene konzultálnod, vagy más hozzáértővel,

[link]

melyik jógát ajánlja, mert van több fajtája

[link]

Minden lényeges a jógában, de legfőképpen a meditáció

[link]

Mit veszthetsz? Semmit csak nyerhetsz vele

14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - Ágio8405)
tegnapelőtt 14:22
Köszönöm,hát ez van.
13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Görögtánc)
tegnapelőtt 14:21
Sajnálom.
12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Tien)
tegnapelőtt 14:20
Hát,igen. köszönöm
11. Ágio8405 (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 13:47
Ennek semmi köze a betegségedhez. Minden ember aggódniuk a szeretteiért és ha hall lát valami rosszat az jut eszébe csak az ő rokonával ez meg ne történjen. Viszont az múlhat a betegségeden hogy mennyire hatalmasodnak el ezek az érzések. A szorongásos betegek pont ezért betegek, mert kóros szinten szoronganak egy adott dologgal kapcsolatban. De hidd el nincs az az ember akinek ne jutva eszébe hogy mondjuk a gyerekével nehogy valami történjen.
10. Görögtánc (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 11:20
Nekem is vannak olykor. Jó régen sokszor gondoltam egy pasira aki be se jött, sőt szinte undorodtam, akkor is ha rágondoltam, de nem tudtam leállítani a gondolataimat. Nem tom miért volt. Most megint eszembe jutott hogy előjött ez az emlék🤣😫
9. tien (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 11:13

Ezek intruzív ,azaz akaratlanul betörő gondolatok.

Énidegen , betolakodó gondolatok.

Kutatók megállapították,hogy ez az intruzív gondolatok ,még a normalitás határán vannak.

Ezen ne stresszelj, teljesen egészséges (pszichésen) emberekkel is előfordul.

Nyilván erőteljesebb , gyakoribb és intenzívebb ha valaki pszichés problémákkal küzd.Pl.OCD.

8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Ágio8405)
tegnapelőtt 08:30
Szia,épp ez az hogy NEM AKAROM tehát akaratlanul is ez jön a fejembe.
7. Ágio8405 (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 26. 19:30
miért akarod hogy meghaljon?
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - David Cross)
márc. 26. 18:17
például hogy egy szerettem miért nem hal már meg stb :( de tudni kell hogy pszichiátriai beteg vagyok.ECT kezeléseket is kaptam,szorongásos depresszió és shizzoaffektív zavar a diagnózisom :( 13 éves koromba apám és nagyapám molesztáltak és fenyegettek megölnek ha el merem mondani valakinek. egy kezelés után az orvosomnak mertem el mondani évekkel később. apám már nem élt,nagyapámat meg nem vitték börtönbe mert már öreg és beteges volt. Gyógyszereket életem végéig szednem kell. nehezen boldogulok gyakran össze zavarodok stb. hálIstennek lett egy rendes párom aki elfogadott/ elfogad, szeretett/ szeret 26. éve. Isten vele kárpótolt úgy érzem. hát,ez van. járok 3 havonta kontrollra. néha be kell még feküdnöm gyógyszer átállításra pár évente.
5. Ágio8405 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 26. 15:45
Nincs ezzel gond amíg nem büntetendőek ezek a gondolatok. Az a te felelősséged viszont, hogy a betegséged kezelve legyen.
4. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 26. 13:45
Ha ügyelsz rá hogy arra gondolj amire akarsz, akkor más gondolat nem tud odaférkőzni. Egyszerre csak 1 dologra tudunk gondolni.
márc. 26. 12:49
Milyen akaratlan gondolataid vannak?
márc. 26. 12:40
Ugyan már! Mindenkinek, még a legjobb embereknek is vannak nem helyénvaló gondolataik, betegség nélkül.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook