Beszélgessünk Szaszról (beszélgetés)
Ma elolvastam újra,végigbőgtem az egészet.
Ez a kislány egy igazi hős volt!
Nem is tudok mit írni..sajnálom őt is,a családot is...
Véletlenül vettem egy Vujity Tvrtko-könyvet (olcsó volt a pályaudvari könyvesnél), ott van szó Szaszról is. A haláláról is.
Előtte véletlenül a neten találtam meg a blogját, én is már a halála után.
Kivételes lány volt.
Látom már elég régi a fórum, de hátha még jár erre valaki🙂
Még iskolás voltam amikor ráakadtam Szasz blogjára, sajnos akkor már nem élt☹️ Azóta rengetegszer elolvastam a blogot és pár hónapja sikerült megvennem a könyvet is amit az anyukája írt. Azóta már kétszer elolvastam. Szasz anyukája leírja az utolsó napok szörnyűségét is amit Szasz már nem tudott a blogban leírni. Nagyon megrázó de érdemes elolvasni. Hihetetlen hogy miken ment keresztül. Sajnos tudom mi a vége de akárhányszor olvasom a blogot vagy a könyvet mindig szurkolok neki hogy győzzön…☹️
Csak azért mondtam,hogy befogom,mert ez nagyon mellé ment!Tényleg nem akartam senkit bántani,csak egy pillanatra beborult az agyam,közbe meg csak Hoxa idézte azt a cikket!
Nagyon ari a kutya,nekem is tetszik a harlekin dog.
NEm kell befogni, csak nem értettük:)
Láttad milyen szép kutyusa lett "SZaszinak"?:)
Valamit nem olvastál jól.
Hoxa mit ne olvasson? Vagy akár én?
Szaszi BLOGját legelső naptól olvastam, beszéltem vele telefonon,,,nem értem mi pontosan a gondod ne haragudj.
Részvétem gyermeked miatt.
Szia!
Fogadd őszínte részvétemet így ismeretlenül is!:( Sztem félreérthettél vmit Hoxával kapcsolatban.
Kedves Hoxa!Éppen anyukák azok,akik ezt jobban átérzik,bár mindenkit megráz.Nem kell elolvasni ha nem tetszik,de ne bántsd azokat,akik átérzik.Az Isten óvjon tőle,hogy átélj ilyesmit,ezt tiszta szívből kívánom.
(Az első gyermekét 1 hetesen eltemető anyuka vagyok.
Én nem is hallodtam szegényről:(
Csak most olvastam róla itt...szánom..bánom...itt kinnt nem vagyok annyira tájékoztatva!
még régebben el kezdtem olvasni és nagyon meghatott! Sajnos akkor nem volt lehetőségem végig olvasni, de most bepótolom.
Nagyon megrázó és elgondolkodtat az életről.
Sziasztok!
Véletlenül tévedtem ide és most egyben szomorú, de boldog vagyok!
Szomorú mert elveszteni egy gyermeket egyszerűen őrület és ráadásul így, de boldog mert olyan felismerést közvetít ez a kislány még a halálon túl is amely az emberek 1000-it változtatja meg!!!
Nagy lélek és csupa szív, még angyalként is!!!
Nyugodjon békében!!