Beszélgessünk a szavazások témáiról (beszélgetés)
"Téged mi érdekel egy weblapon?" szavazás
Az AI recepteket nem győzöm letiltani facebookon, nem tudom, ki állna neki elkészíteni őket, vagy akár direkt keresni, már a hozzávalókon látszik, hogy nem lesz belőle semmi, pedig nem vagyok akkora konyhatündér...
Téged mi érdekel egy weblapon?
Ugyanaz, mint az illatoknál: lehetett volna olyan lehetőség, hogy "ezek közül több is".
"Melyik illatot szereted leginkább a felsoroltak közül?"
Ez attól függ, hogy hol, mikor, stb.
A felsoroltak közül többet is kedvelek, de ha pl. egy parfümről van szó, akkor csoki, fahéj, stb. illatú nem jöhet szóba.
Örülsz az újabb árstopnak?
Akinek van is valamennyi fogalma arról, hogy miként működik a gazdaság, nem örül neki.
Illat...
Menta, citrom, kávé.
Én is így jártam,,a menta ,rozmaring,eper,cirom,elbűvöl.
Kimegyek a kertbe és csak végighúzom a kezem a rozmaringon vagy mentán,,meg a friss eper Mmmm:)
Így végül maradt a kv,,az abszolút,, leülünk és szusszanunk egyet illata:))
Bocsi lányok! Nem olvastam, hogy már felvetettétek.
Imádom a frissen lefőzött kávéillatát, finom az eper, a citrom, a narancs is. Limonádé mentával, bár így én nem szeretem, de az illata kellemes.
Melyik illatot szereted leginkább a felsoroltak közül?
Jó lett volna, egy ezek közül többet is válaszlehetőség, én arra szavaztam volna.
Melyik illatot szereted leginkább a felsoroltak közül?
Ahogy előttem már írták, lehetett volna olyan, hogy ezek közül többet is. Én a narancsot és a citromot szeretem, de a narancsot jobban.
"Melyik illatot szereted leginkább a felsoroltak közül?"
Kár, hogy nincs olyan válaszlehetőség, hogy ezek közül többet is.
A citrom,-és kávéillat nálam nyerő. Hogy melyiket leginkább? Mikor melyiket érzem.
Ember-asszony:
Népi megnevezések"
Ez így igaz. De gondolom, hogy arra megy ki, hogy sértő-e a férfit férfinak, a nőt nőnek szólítani. Mindenki döntse el, hogy mi akar lenni. Milyen jó, hogy barom- mint állat is lehet az ember.
Ember-asszony:
Népi megnevezések, nem sértő, a mai és főleg városi ember fülének már szokatlan.
Fiú a gyerek, a lány az csak lány:
Na, ezt már annak találom, a lánygyermekekre nézve lekicsinylő.
Mivel a szavazás összemossa a kettőt, kihagytam.
Ember, asszony, gyerek, lány...
Nem sértő, hanem elavult, és picit vicces. Szerintem azt fejezi ki, hogy van különbség férfi és nő között. Ami nem azt jelenti, hogy a férfi jobb, vagy többet ér, hanem, hogy nem vagyunk egyformák. Egyenjogúak, de nem egyformák.
Sértőnek gondolod azt, hogy a férfi az “ember” a nő pedig az “asszony”? És hogy a fiú a “gyerek”, a lány pedig “lány”?
Nem tartom sértőnek, egyszerűen butának tartom, aki így gondolkodik, így használja.
Melyik szebb név?
Az enyém, de az nem szerepel a felsorolásban!
"Szoktál csevegni a mesterséges intelligenciával ?"
Csevegni nem, de tanuláshoz, munkához rendszeresen használom.
Szoktál csevegni a mesterséges intelligenciával?
Már hallottam róla, de még nem találkoztam vele.
"Ha még létezne és kapnál törzsgárdajelvényt a vele járó pénzzel hogy viszonyulnál hozzá?"
Nálunk még van törzsgárda tagság. Jelvényt nem kapunk, de kapunk emléktárgyat és pénzt.
10 éves törzsgárdatagságtól, azaz 10, 15, 20, 25, 30, stb.
"Mizo kávék közül melyik a kedvenced?"
Rá kellett keresnem, mert azt sem tudtam, hogy létezik Mizo kávé. 🙂