Bérkompenzáció 2 gyerekeseknek, ki járt még velem együtt rosszabbul? (beszélgetés)
A 20.000. - Ft-os családi adókedvezményhez csak annyit, hogy tavaly én azért kaptam 3500. - Ft-al, a férjem 8.000. - Ft-al kevesebbet mert családi adókedvezményre vagyunk jogosultak, az idén tőlem 9000-et vettek el ez már összesen 20.500. - Ft és még a férjem az idén nem is kapott fizetést ami ki tudja mennyivel lesz kevesebb!
Csak megköszönni tudom, inkább ne találták volna ki ezt a nagy segítséget! Most ki tudja hányszor veszi vissza, már rosszabb mint egy uzsorakölcsön!!!
E 9 kategóriában hogy lehet ennyit keresni, egyszerűen 2 napja nem térek magamhoz!
Válasz: igen valaki így jár!
De a takarítónő (nem bántásdi, meg neki is meg kell élnie) 81.000. - nettót visz haza!
Én 74.000. - Ft-ot felsőfokú végzettséggel mint élelmezésvezető, teljes felelősséggel!! Ezt hogy gondolták?
Felhívtam a bérszámfejtőket, ott azt mondták, hogy ez így jó, és igen ilyen előfordulhat!
Felsőfokú végzettséggel br. 109.400. - ból 74.000. - Ft -ot viszek haza!!! szép volt :(
Sziasztok!
Közalkalmazottként dolgozom, a férjem veszi igénybe a családi adókedvezményt, állandó bérem van, ami most 9.000. - Ft nettóval csökkent!
Járt még így valaki, ez a csökkenés csak a 2 gyerekeseket érinti és kb. bruttó 130.000. - Ft-ig.
További ajánlott fórumok:
- 3 gyerekesek, igaz az, hogy a fizetésetek bruttóját megkapjátok kézbe?
- Jövő évi adókedvezmény a gyerekeseknek?
- Miért vagyok rosszabbul, ha egészségesebben étkezem?
- A férfiak miért viselik rosszabbul a fizikai fájdalmat, mint a nők?
- Ha pár napig kihagyom az antidepresszánst, attól lehetek rosszabbul?
- A járástanulással együtt jár, hogy a baba akaratosabb, nyugtalanabb, rosszabbul alszik? Ez normális, vagy más miatt lett ilyen a fiam?