Béres Alexandra gerinctornájától fáj a hátam. Lehet, hogy nem megfelelő ez a mozgás? (tudásbázis)
Szia!
Gerincproblémára nagyon jó a pilates.
Összeségében is nagyon hatásos gyakorlatok.
Nekem bevált.
Ilyenkor nem fáj, csak miután abba hagyom kb fél óráig.
Amúgy az Egyensúlyban önmagaddal DVD-n van ez a gerictorna. Ilyen kis 7 perces.
Sérvet bárki kaphat, elég egy mozdulat s ami nem volt előtte, a mozdulat miatt már van! Világ életemben tornáztam, s még az orvos sem tudta megmondani, hogy mitől jött elő. Sajnos most hogy intenzív látogató vagyok a gyógytornásznál nagyon sok fiatallal találkozom, akiknek fogalmuk nincs hogy mitől kaptak sérvet. Van olyan aki a tűrőképessége határán van, s inkább vállalja a szikét, de elege van a fájdalomból.
Jó az alakformálás, s egy igényes nő mindent megtesz hogy alakját minél tovább megtartsa, viszont ebben az ügyben konzultálnék egy gyógytornásszal... Ő ajánlaná-e a B. A dvd-jét.
Kérdés: Magad állítottad össze, vagy gyógytornász, s mióta tornázol?
Nekem gerincsérvem van, gyógytornászhoz járok, s azokat a gyakorlatokat végzem amit össze állított, s nem fáj utána a hátam.
Kezdett kezdetén voltak hátfájásaim, de ezek elmúltak, mivel a rossz testtartás az izmokat összerántotta. Olyan volt mint aki nehéz fizikai munkát végzett.. visítani tudtam volna a fájdalomtól, de ez már a múlté. Jelenleg a sérvet próbáljuk vissza nyomni ami nem olyan egyszerű, de inkább a torna mint az orvosi szike.
További ajánlott fórumok:
- Béres Alexandra: Súlykontroll program
- Béres Alexandra rajongók ide!
- Béres Alexandra dvd-i közül szerinted melyik a legjobb/ leghatásosabb?
- Betegszabadság, saját jogú táppénz, passzív táppénz (2008-as jogszabályoknak megfelelően)
- Caralluma MaxSlim - Béres Alexandra csodaszere
- Fogyás megfelelő étellel és mozgással