Béres Alexandra dvd-i közül szerinted melyik a legjobb/ leghatásosabb? (tudásbázis)
Számomra a legjobb gyakorlatok a "Vitalitás-Zsírégető gimnasztika" illetve a "Pörgesd fel" c. dvd-n vannak.Az utóbbi jól megdolgoztatja a combokat...:)
Nekem a legújabb "Mozogj újra velem" egyáltalán nem jön be.
mondjuk én néhanapján, ha itthon szeretnék kicsit mozogni, az új kihívást szoktam betenni a dvd játékosba. szerintem elég jó, lehet benne jó sokat guggolgatni :D
ami nem tetszik, hogy elég nyamvadt a zene alatta, nem igazán pörgős, nem motiváló, nem viszi előbbre az embert :S
az, amelyiket CSINÁLOD! :)))
szerintem mind jó.
Szia!
Én a Lendületben címűt szeretem nagyon.Zsírégetős.Az új kihívás is jó,de rengeteg a guggolás benne.A Live-ot nem szeretem.
Yulcsy!
Szerintem az "Új kihívás"az,amelyik az Alpokban játszódik.
Szia!
Szerintem az "Egyensúlyban önmagaddal".
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni.Alexandra egyik DVD-jét keresem.Nagyon régen tornáztam rá,valahonnan letöltött volt,nem volt meg az eleje... Valahol az Alpokban?? tornázik.Nagyon jó a láb megdolgoztatása.Ezt keresem.Melyik DVD ez???
Köszi!!
Sziasztok, előhozom a süllyesztőből, hátha valaki mostanában csinálja BA DVD-it...
Próbálok heti minimum 3-at tornázni, meg még mellé valami kardiosat, aztán ahogy sikerül! :)
Tegnap a Menni fog! volt soron, bizony elég durva volt itt-ott, de azért becsülettel végigcsináltam! :)
Most olcsón lehet rendelni a Live!-ot, meg a Legjobb formád-at, ezeket még beszerzem, és teljes lesz a gyűjteményem! :)
a vital tv-n is megy.Az is nagyon jó.és kemény is
mindenkinek más dvd válik be
Hello!
Nekem először nagyon nehéz volt a 200% :S A kitörések alig mentek,meg a karedzés.
Másikat még nem csináltam,csak a vital tv-n,de most 6-kor kezdődik az edzés.Már írtam nekik e-mailt,de semmi:SSS
Sziasztok! Látom nem mai darab ez a topic, de ha már van itt egy nem régi hozzászólás, leírom a tapasztalataimat én is :) Sokféle torna DVD-t próbáltam már, de nekem csak Béres Alexandra jött be, bár megmondom őszintén, ennek vajmi kevés köze van magához az edzésprogramhoz x) (Norbi engem irritál, Réka néha fölkel de közben mondja, hogy én csak csináljam, meg sápítozik stb.)
Szandra videói közül először a 200%-ot próbáltam ki, még kisiskolás koromban, édesanyám mellett, aki fogyni akart :D Akkoriban élveztem XD Most ismét előszedtem, de nem érzem elég megerőltetőnek, például az Új kihíváshoz képest, ami az általam próbáltak közül a legerősebb - szerintem. A Vitalitás szintén nem rossz, de én hamar meguntam, a Pörgesd fel! viszont engem szabályosan kiidegel, egyszerűen nem tudom fizikailag követni a feladatsorokat. A Menni fog! DVD-t nem rég szereztem be, végignéztem ismerkedésképpen, de megmondom őszintén még nem mertem megcsinálni, nekem nagyon nehéznek tűnik így elsőre x)
Remélem kicsit életre kap a topic és újabb tapasztalatokat is olvashatunk :)
Hello!
Szerintem a 200% nagyon jó:)))
Hát akkor még nem is tudtam, hogy létezik Béres Alexandra és nem is voltam rászorulva a tornákra... :) Na de köszi az infókat, majd utána nézek. :)
Te szoktál rá tornázni?
További ajánlott fórumok:
- Béres Alexandra: Súlykontroll program
- Béres Alexandra rajongók ide!
- Caralluma MaxSlim - Béres Alexandra csodaszere
- Béres Alexandra vagy Rubint Réka?!?! Ki melyikre esküszik és miért?
- Béres Alexandra Súlykontroll táblázat 1.
- Tornázott már otthon valaki Rubint Réka vagy Béres Alexandra dvd.-jére?Mik a tapasztalatok?