Bercel, a mi szemünk fénye (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Bercel, a mi szemünk fénye
Gratulálok a Picúrhoz! Jó egészséget nektek! :)
Gyönyörű a történet!
Köszönjük. Szerencsére minden okés velünk, Berci izomtónus zavara is már a múlté és jön két foga is. Szépen fejlődik.
MiniLiza: sajnos ha nem szedem, akkor Manó koraszülött lett volna szerintem. A vérnyomásom szülés után szépen helyre jött, de sokkal jobban megérzem a frontot. :(
eperlevél: Bercinek a szülinapja 1 héttel korábban van, mint az apjáé. Ráadásul a második keresztneve József, apa után és az meg március 19-én van. Na ezek után nem akartam szegénnyel kiszúrni, hogy 29-én meg a Bercelt ünnepelje. Így az én névnapom után van az övé.
Szia!
Nagyon jó a cikked, gratulálok a kis Bercelhez! Nagyon szép kisfiú!
Spiropent-et én is szedtem 26-35. hétig a keményedésekre, de nekem hála istennek a vérnyomimat nem dobta meg, csak nagyon remegtem tőle az első héten.
Nem volt egy egyszerű történet a szülésed, de hála istennek jól vagytok, és ez a lényeg!
Sok örömet, és jó egészséget kívánok Nektek!
Ezek a Bercelek nem adják könnyen magukat!:)
Most olvastam,h. kérdezted mikor ünnepeljük a névnapját: mi is jún. 3., a másik túl közel van a szülinapjához.:)
Szia!
Szerintem nagyon jó kis cikk ez, olvasmányos, szép! :) Amikor a bevezető szöveget megláttam, azt hittem 6600 g-mal született :)
Ugrás a teljes írásra: Bercel, a mi szemünk fénye