Benti lábbeli oviba.Elképzelésem van, de véleményeket kérnék (beszélgetés)
Sziasztok!
Ha érdekel, van egy pár új Asso és Canguru cipő eladóm!
21-től 27-es méretig.
Ha érdekel küldök pár képet, de ide is töltöttem az apróhirdetésekhez de csak 4-et tudtam sajnos!
Szia
Betti
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat!Kínai-s biztosan nem lesz,nézegettem pár darabot,de olyan merevek,mint egy darab deszka...
A nyári szandink meg éppen csak hogy jó,ezért kilőve.
Sok cipőboltban láttam ugyan olyan szandált és cipőt, amit a kínaiban lehet kapni, csak drágábban.
Mi egyébként szandált használunk benti cipőnek, mert ugye egész nap abban van, meleg van, ne fülledjen bele a lába.
Szandi vagy vászon cipő.
Nekünk ez a kettő vált be.
A márkáját te döntöd el! :)
Szia!
Én a szobacipőt egyáltalán nem tartom jónak.
Mindenképpen jó minőségű cipő kell, ami tartja a gyerek lábát. Szerintem nyitott vagy zárt orrú szandi, amelyikat szeretitek. Jó ha tépőzáras hogy egyedül tudja felvenni.
Én mindig szupinált szandit veszek a lányomnak bentre, jobbnak tartom mint a betétes vagy betét nélküli cipőket. Általában utcára is ilyet használunk.
Superfit zárt orrú szandit néztem ki/jutányos áron/,de ilyenünk még nem volt,viszont a nyitottban mindig előre csúszik a gyerek lába....
Esetleg elég lenne egy sima szobacipő,mint a Zetpol..
Elefanten nagyon bevált,de horror ára van..
További ajánlott fórumok:
- Időnként elnézem az utcán sétáló embereket és elképzelem,...
- 70-es években születettek mik az elképzeléseitek a nyugdíjig?
- Egy tervező hányszor tervez meg egy házat általában, hogy találkozzanak az elképzelések a megrendelőjével? Leülnek rajzolgatni?
- Benti virágok gondozásához kérnék segítséget.
- Honnan jött ez az elképzelés?
- Karikagyűrű egyéni elképzelés alapján online? Tudna valaki egy megbízható ékszerészt ajánlani?