Benne leszek abban a kis százalékban! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Benne leszek abban a kis százalékban!
Sziasztok!
Végig olvastam az eddigi írásokat. :)
Jókedvű ,vidám kis csapat.
Nos, én péntek óta nem dohányzom (41 éves leszek )
és valami ötlet kellene-hogy ne hízzak meg a cigi elhagyása után. Valaki?Tapasztalat ?Ötlet?
Köszi Kriszti
Nagyon köszönöm! :)
Most kicsit stagnál a súlyom. Szeretnék még 2-3 kilótól megszabadulni.
Ez az időszak nagyon kedvez nekem, mert rengeteg friss finom zöldségből és gyümölcsből lehet büntetlenül lakmározni! :)))
Hát ezt még nem hallottam. És mivel tényleg nem is vettem így nem tapasztaltam.
Nagyon finom ételeket lehet itthon elkészíteni, legalább tudom, hogy mit is eszem! :)
Nem beszélve arról, hogy a Norbis kaját jobb elkerülni, ha az ember egészséges szeretne maradni. Tele van adalékanyagokkal meg szójával.
Persze mindenki azt eszik, amit akar.
Akkor is lassan telt az idő mikor a kilók felfele ugráltak. :( Csak azt az ember könnyebben viseli. :)
Itt a Hoxán írtál mérlegelőt? Nekem az még most is motiváló, ha visszanézem! :)
Kitartás!!!! Annyi jót kap az ember attól, ha eléri azt, amit szeretne!
A cappuccinoról jutott eszembe...
Nekem az is segített, hogy nem nagyokat változtattam a szokásaimon, hanem sok kicsit. Sok kicsi sokra megy alapon ez bejött. :)
Mindig egy nagy bögre tejet forrósítottam fel és abba tettem a kávét. Ezen 23 év után változtattam. Most fele annyi tejet melegítek (max. 1 dl-t) és abba teszem a kávét. Nem érzem, hogy csökkenne az élvezeti érték. Sőt... Nem hűl ki a végére. :) És ugye a tej is kalória!!!???
Lehet valamit nem jól csináltál? Én tényleg nem tartottam túl nagy szigort!!! Mindenből azt, ami éppen a kedvemre való volt.
Arra azért gondosan odafigyeltem, hogy 3 után csak olyat egyek amit lehet.
Viszont soha semmilyen általk forgalmazott speckó terméket nem vettem!!!
Ma este saját magam által készített fagyit ettem! :)
:))))) Hát igen, egy darabig. :D És addig sem jutott a dolog, hogy írjak róla! :)
De ez a mostani már "tartós". És nem híztam vissza, sőt... A napokban vettem észre, hogy újabb fél kiló ment le. :)
Gratulálok! Azt hiszem ezen a téren sorstársak vagyunk.
Ami nekem bevált a már kissé rugalmatlan bőrömnek:
Dr.Kelen: Bőrfeszesítő aktív testápoló (tartósítószer-mentes) Kifejezetten ilyen esetekre van. Nem reklámozni akarom, én is ezt használom és jó!:) Gyógyszertárban vettem. De cserébe szeretném, ha te meg megírnád annak a műsornak a címét, mert nekem is jól jönne!:) Köszi!:)
Gratulálok én is és kitartást kívánok a továbbiakra.
Ezt azért nem tudom megállni szó nélkül, mert nagyon jót nevettem:
"Rengeteg féle fogyókúra ötletet/sikertörténetet/tervet olvastam el. És ami megtetszett ki is próbáltam. Lelkes voltam és kitartó, de mindig csak egy darabig. Aztán valahogy feladtam, nem ment. Lement 1-2-3 kiló mínusz után rámtört a falhatnék. És már el is fogyott az akarat, leapadt a lelkesedés."
Kitartó voltál egy darabig? :-D Ez aranyos. Na igen, kinek mit jelent a kitartás, de szerintem éppen az a lényege, hogy az nem csak "egy darabig" (1-2 hétig, 1-2 kg - nem is tényleges - fogyásig) tart. Mert az első falásrohamig nem olyan nehéz kitartani. :-D
Sokmindenben magamra ismertem az írásodból! Nagy öröm, ha az ember végre megtalálja ebben a nagy fogyókúrás rengetegben a maga számára legideálisabbat!
Gratulálok az eddig elért eredményeidhez! :)
Sok-sok küzdelem az évek alatt... Kezdetben még annyira nem is foglalkoztatott, de ahogy nőcivé váltam egyre jobban. Fogyókúrák követték egymást folyton-folyvást...
Ugrás a teljes írásra: Benne leszek abban a kis százalékban!
További ajánlott fórumok:
- Benne leszek a Vacsoracsatában! :-) Kíváncsi vagyok a véleményetekre!
- Mi motivált benneteket abban, hogy gyereketek legyen?
- Egy adott telek hány százalékban beépíthető? Tudtok segíteni?
- Nagy százalékban látom azt, hogy a párom skizofréniában...
- Eladás utáni százalékbefizetés!
- 1991 évi nyugdíj járulékok érdekelnének százalékban. Valaki tudna segíteni?