Benedekünk születése - a rémálom után minden rendbe jött (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Benedekünk születése - a rémálom után minden rendbe jött
Hat szerintem a remalom az amikor 25.hetre 560grammal 30vel jon vilagra egy baba ( nekem meggvolt aztan kaptam egy enyhebb remalmot 3.babam 2.kislanyom is korababa lett 29.hetre.. aztan jott Vivien itt kint hogy de pici de en mar annyira edzett vagyok nekem a 33.hetre szuletett babam nem picike egy fel kilos kenyer sulyaval vetekedo Evimnel Evim azota sajnos kozepsulyos fogyatekos maradt 7evesen.Stellanak megkesett beszed ennyi maradt Viviennek ha igy marad semmi baja nem lesz ( koraszulottseg miatt nem is) siman meg lehet barmi mert azt ne feledjuk idore szuletett babaknal is barmi adodohat Kisfiam a pelda ra 15.honaposan derult ki hogy a bele fejlodes rendellenesen nottek ossze, ezert alakult ki nala a vakbelgyulladas, 10evente egy kis baba jar igy otthon Magyarorszagon es lett belole 3oras ngya Heim Palban. nah ez a remalom nem ks tudom 24eves korom ota hogyan tudom ezt mind vegig csinalni ( mert amugy meg a tetejebe a 2 elso gyerekem masik apatol a volt ferjemtol van es biza 10ev hazassag alatt 6evet volt bent bortonben jah most is eppen bent van tavaly agusztus ota meg jo hogy ahhoz is volt erom,
idegzetem, hogy elvaljak tole. Es a 3.4gyermekeim apjaval jelenlegi parommal eljunk egyutt.
Gratulálnék,de kinek??? Miért kell törölni magadat?
Egyébként 6 ujjnyi méhszájról én sem hallottam még eddig,2 fiút szültem természetes úton,és 4 ujjnyinál már,ahogy lent is írják teljesen eltűnik a méhnyak...és jön kifele a babuci.
Gratulálok!
Május 8. viszont soha nem lehet anyák napja (látom ez másnak is feltűn), mivel anyák napja május első vasárnapja. És ha 8-a vasárnap, akkor már 1-je is az volt, és akkor május 1. volt anyák napja.
Gratulálok!
Tényleg nagyon nehéz lehetett, de lényeg, hogy már jól vagytok!!!
Gratulálok!
2009. május 3. volt Anyák Napja!
Ugrás a teljes írásra: Benedekünk születése - a rémálom után minden rendbe jött
További ajánlott fórumok:
- Daniella születése
- Tudod mi történt születésed napján a nagyvilágban?
- Emma születése - klasszikus szüléstörténet "happy end" nélkül
- Emlékszel a születésed pillanatára vagy amikor még magzat voltál?
- Baba születése után ennyi bruttó bérre mennyi juttatást kapnék?
- Mi az az 1 dolog, amit mindenképp tegyünk meg a baba születése előtt? :)