Beleszerettem apum barátjába, aki 38 éves, én 21 vagyok. Lehet ebből szerintetek valami? (beszélgetés)
Mert az átlag negyvenes már jó ideje házas, senkinek nem akar megfelelni, elhagyhatja magát mert valamiért nem nagyon hagyják el. Például közösen hitelre vett ház, három gyerek...
Egyébként az átlagos középúttal semmi baj sincs, de aki "duci" az ne legyen 120 kiló, az már messze nem az. :)
Sok a slampos, elhanyagolt.
Ennél viszont rosszabb a korlátolt és buta felhozatal, külsőtől függetlenül.
Aztán ott van a tényt elfogadni képtelen típus, akinél már nagyjából elment a vonat családtervezésileg, de még mindig képtelen ezt elfogadni, és emiatt az élet más örömeit savanyú szájízzel éli meg.
Kiket értesz érettebb nők alatt?
Vagy milyennek látod őket amiért így vélekedsz?
Azért manapság az érettebb nők nem éppen a vágy netovábbját jelentik.
Elég kicsit nyitott szemmel járni a kis magyar rögvalóságban.
Szerintem amúgy sok pasi visszariad az érettebb nőktől, mert őket már nem lehet úgy irányítani, ahogy csak akarják, mert vannak tapasztalataik. Talán ezért látni olyan sok pasit sokkal fiatalabb lánnyal. Szerintem ezeknek a pasiknak a részéről ez nem épp a legérdemlegesebb hozzáállás...Nekem ez tűnik fel sok esetben és eléggé elszomorít. De hát nem az én bajom.
Persze ez nem a fórumindítónak szól, mert ehhez túl keveset tudni a kiszemeltről, csak kijött.
43 éves nő sztem még fiatal, no akkor lesz ez a Rómeó 60 :)
...és ezt mind egyedül számoltam ki :D
nem tudom, kinek írtad, hogy csak aranyos vagy. a pasik (kevés kivétellel) minden lányt, akinek már van cicije nőnek néznek.
14 éves voltam, és már akkor is úgy bámultak (szerintem nem vagyok az egyedüli), hogy elszégyelltem magam. apám barátai is. persze, nem mertek hozzám nyúlni. és én nem is bántam. eléggé vének már a barátai. :))
Ebben van valami...
Csak egy harmincas nőnek már nem kunszt egy menet, ennél többet akar.
Ezért jók a 21 évesek, ki sem látnak a hormonfelhőből, azt csinál vele, amit akar!
Bocs, nem sértés akar lenni, velem is megesett :)
További ajánlott fórumok:
- Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem?
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- Férjnél vagyok, de reménytelenül beleszerettem valaki másba. 😞
- Hogyan lehet beleszeretni 88 billentyűbe?
- Milyen érzés lehet egy férfinak, ha egy lány reménytelenül beleszeret?
- Hogyan, egyáltalán lehet-e valakibe beleszeretni aki szeret?