Békés megyeiek társasága (beszélgetés)
Sziasztok
Kíváncsi lennék mi a véleményetek Mezőgyán/ nagyantéi/ -ról??
remélem jól írtam.... bocsi ha nem:D
sziasztok!
én is békés megyei vagyok...
tudtok egy jó sminkest aki házhoz is kijönne és nagyon jól dolgozik??
Hát, volt, aki azt mondta, hogy élete legszuperebb bulijait ott tölti, de én idén voltam kinn és nem nagyon jött be...
Voltak ilyen kis körhinták, dodzsem, meg céllövölde, egy csomó árus, meg nagy pavilon inni/enni - itt voltak a fellépők is. A sógorom volt Ricse koncerten, azt mondta, neki tetszett. Amúgy semmi extra... :S
azt én se:)
mi csak kolbászolni megyünk
sziasztok
kolbászfesztivál:)
Több, mint 15 éve itt élek, eleinte egy "lyukban a föld alatt", (albérlet), aztán egy társasházban. Ez mondjuk, nem feltétlenül lenne rossz. Ismerősöm, barátom szinte senki (15 éve alatt!!!), munkahelyem sosem volt (kb. 10 éve, ebből 5 éve gyerek, szóval inkább 5).
Szép hely és turistáknak szuper, főleg a környék, de itt lakni... Főleg így, szinte "egyedül"... :(
Ladányban él a férjem családja, ott építünk magunknak családi házat a folyó mellett szinte... Szóval ezért szeretem jobban.
Nehogy azt hidd...
Speciel én ki nem állhatom Egert... :)
szia
van egy ismerősöm ő Dobozi
de van több is csak nem tudom a nevüket csak a keresztnevüket
Sziasztok,dobozi vagyok ,Békéscsabától 15 km-re
Basset,nekem is van körösladányi ismerősöm,de Eger olyan gyönyörű arra biztos több munkalehetőség is van,mint Körösladány és közelében.
sziasztok
nálatok is szar idő van?
Hello!
Én még Egerben lakom, de a szívem már Körösladányban van... :) Remélhetőleg nyáron költözünk!!!
További ajánlott fórumok:
- 2009 nyári babát várók társasága
- Harmincon Túliak Társasága ( ZÁRTKÖRŰ MEGHÍVÁSSAL )
- Békés megyeiek, van e valakinek véleménye, tapasztalata Dr. Jánky Béla szülész-nőgyógyász szakorvosról?
- 67-es születésüek, főleg Békés Megyeiek gyertek csevegni.
- Békés megyeiek! Én 1 békési kismama vagyok, és az érdekelne, ha megyünk szülni, akkor a mentő hova visz minket.Nincs fogadott dokink.
- Békés megyeiek jelentkezését várom, akik futnának velem, ha jön a jobb idő