Bejönnek nektek a következő nevek? (beszélgetés)
Nekem van meg egy kulonos nevem:)
Az egyik embert a barosban ugy hivjak Fity Mátyás, tehát úgy becézik Fity Matyi ... :D sokan igy mondjak ki a nevet bár eredetileg Fiti Mátyas lenne csak Yal irja a nevet. nem is ertem miert nem valtoztatja meg
Ismerek egy embert, Eszik Alajosnak hivják... 😱😱😅😄😅😄
Köszönöm mindenkinek, sírva fetrengtem a röhögéstől.... :D
Az en egyik evfolyamtarsamnak a neve Buz.i Virág volt. És ez komoly a tesoja pedig Imre volt.
Én kicsit kétkedve mentem a Kárteszi nevű üzemorvoshoz.:D
Az egyik edzomnek most szuletett babaja Berenikenek hivjak. Eloszor ki se birtam olvasni 😂😁😂😄
Léderer Péter. De inkább a Tüdő Gyula
Itt van a szakállas bácsi alatt:
[link]
Szép lehetett.
De nekem maga a név tetszett meg.
Jaja.Vörös, fehér bőrű és szeplős.Jó kis fruska volt :o)
Dr. Hullán Lehel nevű orvos viszont létezik.
Bereniké...de gyönyörű név!
A sulinkban van egy kislàny, nagyon tetszik a neve: Egervári Viràg. :-)
:) Helló nekünk is Rózsa a vezetéknév :) Nagyon tetszett a virág név ha leányt kapunk az égiektöl:) De gondolkoztam az nem jön ki Rózsa Virág :) esetleg másodiknévként:) de fiunk van Rózsa Attila Dominik de itt is elxurtam mert Dominak hivjuk :) Nem is halgat az attilára azt mondj a az az apukája az aTTILA :)
Volt egy általános iskolai évfolyamtársam,akinek az anyukáját úgy hívták,hogy Feketéné Fehér Ilona.Egy gimis évfolyamtársam meg Fehér Orchidea.Egy volt szomszédom meg Tokajiné Józan Piroska.
Az enyém meg Bimbó Rózsa és Bimbó utcában laktunk.
Középsulis igazgatóm tesóját hívták Farkas Piroskának.
Meg egy ismerősömnek volt Józan Katalin nevű felesége. Az édesanyját Vakarcs Irénnek hívták.
:))
Azt hiszem valaha olvastam is, de már nem nagyon emlékszem rá...
nna, hogy mik vannak?!
Jókat nevettem az ötleteken :D
ja és Szegfű Rózsa volt a szomszédom
én ismerek dr. Halált, de ő jogász; azért orvosként durva lenne. Képzeld amikor közlik: magát dr. Halál műti
de van Dr Buz i nevű ügyvéd is
De ismerek egy nőt ő Égető Napsugár (nem a szülei adták, ő változtatta a nevét Napsugárra)
De a legjobb, szülők humorérzéke: Trab Antal
Ha lány lenne,akkor én is gondoltam erre a megoldásra,hogy másodiknak adni,akkor lett volna Rózsa Amira Jázmin.Azért a biztonság kedvéért talonba eltesszük ezt a megoldást,hátha a végén mégis kiderül,hogy lány lesz. :)
Gárdonyi Géza: Ida regénye:)
Könnyű kis két esti olvasmány:) Tudom ajánlani:)
Nálunk mindenféle virágnév kiesett, mert a vezetéknevünk Mezei. De második névnek ok. Így lett a Lányunk MEzei Anna Jázmin.
Az én férjem vezetékneve is Rózsa,ha lányunk lett volna,szerettem volna neki a Jázmin nevet adni,de az elég fura lenne a Rózsa mellett.Viszont úgy néz ki,másodszorra is fiunk lesz,és valószínűleg ő is Dominik lesz,vagyis lehet,hogy két neve lesz,mert nekem az Ádám tetszik,férjemnek a Dominik.
További ajánlott fórumok: