Bejön a nőknek, ha egy mindig kanos csábító vagyok? Amolyan nagydumás streccsgatyás? (beszélgetés)
Valójában te mit akarsz, kedves kérdező? Akki nőről nőre ugrál, mert tetszik neki, hogy kanos csábító?
Vagy egy igazi házassággal, és hűséggel való életet?
Nőknek akarsz bejönni, vagy elég, ha csak 1 nővel aki az igazi?
Szerintem az első igaz rád, mind ahogy írtad csábító, nagydumás.
Szégeld magad a férfi társadalom nevében!
Aki egy éjszakás kalandra vágyik, annak igen. Egy intelligens komoly kapcsolatra vágyó lánynak, esetleg egy inkább csládcentrikunak mint nagy bulizósnak, nem.
Semmit nem kell eljátszanod, mert az hosszútávon nem működik. A legjobb ha saját magadat adod. Azzal a hozzád valót fogod bevonzani.
Hosszú távon nem az jön be, aminek ki akarod adni magad. Úgyis kiderül, hogy nem vagy hiteles.
Rövidtávon el tudod adni magad. Butácska tizenéveseknek. Talán.
Itt ahol én közlekedek, nem jó a kis motorbicikli.
Az egy kis motorbicikli, amit ma már nem sokra értékelnek a nők. Dongó volt az elődje.
Persze! Ez nem is kérdés.
Valaki biztos nagyon' jól fog járni veled.
A többiek meg még jobban. :)
Ne Vespát vegyél, hanem valami klassz nagy motort. Tudod, ami 2000 cm3-nél kezdődik. Ha már tsábítani" akarsz...
A buta nöknél biztosan,mire 40 leszel akár 15-20 nötöl is lehet gyereked...
"Sajnos nem tudom eldönteni." -csak nem te vagy a kuka a 7 törpékböl?
Sajnos eddig nincs vele nagy sikerem.
Lehet vennem kellene egy Vespát és azzal menni randira.
Ezt majd a nő dönti el.
Az olyan, akinek ez bejön.
Nincs olyan, hogy "nők".
További ajánlott fórumok:
- Hol vannak amolyan férfiprosti klubbok, ahol el lehet tölteni 1-2 órát egy helyes fickóval?
- Egy tapasztalt csábító hálójában
- Hogyan ismerkedtél meg a pároddal? Ki csábított el kit?
- Nem voltam eddig csábító...
- Hiányzik. Amolyan barátság extrákkal kapcsolatot szerettem...
- A Reduce Fat Burner segíthet a fogyókúrában? Vagy az is csak egy amolyan "csodaszer"? Ha valaki használta már, kérem írjon!