Bejelentés a családnak (beszélgetős fórum)
Örült :)
Képeslapot majd kap az uncsitól.
Biztos örült anyukád a hírnek, és az önkívületi állapotodnak :)
Talán nem is várt cuki kiscipőt, lehet, hogy ő maga szeretné megvenni az elsőt, nem?
Gondolom, nagy öröm lenne ez egy nagymamának :)
Cukiság ez a kreatív bejelentés.
Én csak simán elmondtam a férjemmel, mikor kérdezték, h mi újság.
Anyukám már az elejétől tudta, neki önkívületi állapotban írtam, h pozitív lett a teszt (nem vagyok az a hőmérős ovulációtesztes fajta, de már előtte izgultunk, vajon sikeres-e az adott hónap).
6D? Nem semmi! Szégyen, h Budapesten 2016-ban nekem csak 4D-t csináltak! :D
Te is le vagy maradva! 5D banyek, de esküszöm egy magánklinikán már 6D-t is láttam kiírva.
Borzasztó. Én sem értem, miért kell mindent túlspilázni :S
Jól mondod!
Igen, egy CSODA!
amit az elejen irtak, a polo otletes es jopofa. a kiscipos, dobozos cucc az eleg elcsepelt, ha mar kreativkodni akarsz
szerintem a bejelentes es annak targyi emlekei egyedul az anyukat, vagyis teged fognak erdekelni, 10, 20, akarhany ev mulva is. az apukak, nagyszulok azok magatol a bejelentestol sokkolodnak vagy oromkodnek, az megmarad nekik az emlekezetukben :D
Én ha egyszer nagymama leszek, nem fogok neki örülni, ha ilyen formában közlik majd a nagy hírt.... El lehet azt mondani csak úgy simán is, nem kell hozzá giccsparádé.
Persze ez mindenkinek a saját dolga, de tényleg azt gondolod, hogy a leendő nagyszülők erre várnak/vágynak?
Én nem hinném. Nem a kis királyfi fog megszületni, hanem az unokájuk, és ennyi.
Na, figyelj. Elmondom, én hogy csinálnám. Vicces, kreatív, ötletes, kedves...
Elhívod a szülőket, tesókat ebédre, vagy akit szeretnél, akit közel érzel magadhoz valamilyen apropóból... közelgő születésnap, névnap, csak úgy, karácsony, házavató buli, akármi. Kaja után leülteted őket a kanapéra azzal, hogy csináljunk már egy családi képet! Leülsz középre, a férjednek odaadod a fényképezőt. A férjed azt mondja: mondja mindenki, hogy csíííz, és akkor mindenki azt mondja, hogy csíííz. Á, a kép nem sikerül, újra... Eddig nem bonyi, igaz? Na, akkor a férjed azt mondja: most mondja mindenki, hogy gyerekünk lesz! És akkor egy-két másodpercig nem esik le senkinek, aztán meg majd nagyon örülnek, sírnak, nevetnek az egészen, és a férjed mindezt lefotózza. Kreatív bejelentés, nem kell nagy lelki nekikészülődés, hogy jaj, hogy mondjam el, miket hordjak össze, hogy szép legyen, hogy ne piruljak el, és megmarad az emlék is képek formájában az első őszinte, boldog, meghatott reakció a társaságtól.
Azért mert szerettek jöttem e világra
S lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.
Szeressetek mindig igaz szeretettel
A kincsetek vagyok, pici kincs, de Ember!
Ezt jövőidőbe: Azért, mert szerettek a világra
S leszek új fény stb....
Nekem a tojásos és a madárkás fotó (ötlet) tetszik.
Boldog babavárást!
A világ minden gyermekkel újra kezdődik...
Henry David Thoreau
"A BABA a nappalt rövidebbé,
az éjszakát hosszabbá, a pénztárcát kisebbé,
a ruhát gyűröttebbé,a szerelmet erősebbé,
az otthont boldogabbá, a múltat semmissé
és a jövőt tartalmasabbá teszi."
Nem negatív megjegyzésnek szántam, hanem egy véleménynek, Hogy nemmuszáj beállni a sorba, csak azért, mert ma így divatos.
És hidd el, az élmény nem ettől lesz maradandó...
Szerintem az a fontos, hogy olyan formában jelentsd be, ami neked/nektek lesz élmény.
Hááát igen. :) Ajándékot mindig nagyobb öröm adni, mint kapni.
Én is vettem a lányomnak pocakcsengőt, ami rákerült egy szobrocska nyakára. ;)
Én is ezt szerettem. Olyan jó volt hallgatni őket és az arcukat látni, amikor szóban bejelentették, közben megölelték egymást és nem némán várták, a reakciónkat, a meglepődésünket, örömünket, kérdéseinket.
De ma a plüssállatkák korát éljük. :)
Nem negatív megjegyzéseket kertem... :(
Azért nem szeretnem csak ugy kibokni hogy heyho nagyszülők lesztek, mert nekem az olyan, nem is tudom.. persze megható lehet az is, de még szebb emléket szeretnek. Nekem mar van egy gyermekem, de van olyan most, aki először lesz nagyszülő... szeretnem ha maradandó lenne az élmény, olyan amit el tud tenni maganak meg sok sok évig...
Szerintem nem vagyok lemaradva. Nekem tetszenek az ilyen ötletek.
Valakinek van valami szep kis idézete ilyen alkalomra?
További ajánlott fórumok:
- Br 120 ezer bejelentettel vállalnál gyermeket!
- Te mit tennél ha az öcséd bejelentené, hogy római katolikus pap lesz vagy szerzetes?
- Programajánlók - Szórakozás, kiállítások, programok az egész családnak
- Mit főzöl holnap a családnak?
- Mondj egy vacsorát/ebédet, ami 15 perc alatt kész (4-5 tagú családnak)!
- Válás bejelentése a családnak