Begyulladt a tetoválásom.Mit tegyek? (beszélgetés)
A vádli, kézfej hajlamos bedagadni tetoválás után.
Ettől függetlenül kezelni kell-mégpedig Bepanthen kenőccsel, 4 óránként alapos szappanos(clarasept folyékony szappan) folyó langyos vízzel lemosni!
A lemosás alapos kell hogy legyen-akkor is ha fájdalmas a művelet-az össze krém maradvány, testnedvek le kell hogy jöjjön mielőtt újra krémezné az ember-ez érződik, hogy alaposan tiszta-tapadós a bőr, illetve sehol sem csillan meg a bőr.
Az első 2-3 nap fóliázva tartani, hogy ne varasodjon-és 4 óránként lemosni, szárazra itatni, vékonyan bekenni újrafóliázni.Később csak mosni krémezni kell-vékonyan!
Védeni dörzsöléstől, izzadástól, semmilyen kozmetikum nem mehet bele-se sampon, se testápoló, se tusfürdő stb.
Az első napokban fájdalmas érzékeny a bőr, lemosásnál, meleg vízre érzékeny, be is lehet dagadva ezek normális jelenségek-később viszketni kezd ez is teljesen normális.
Szauna szolárium napozás edzés strand tilos a gyógyulás ideje alatt!
Sajnálom ami veled történt.Mindenki vigyázzon a tetoválására és ha lehet ne egymás házi praktikáival kezeljétek a tetoválást, hanem a tetováló vagy ha szükség van rá az orvos utasításait tartsátok be!Illetve gond esetén azonnal keressétek fel a stúdiót vagy a dokit.
Sajnos egy problémásan gyógyuló tetoválás nem lesz olyan szép, mert nagy valószínűséggel a gyulladás és a gyógyulása után kidobja a festéket, halványan foltosan marad meg a minta.
Enéh1 , a gyógyszer neve Doxycyclin-Zentiva
Norcy, én is körömvirággal kentem, de az sajnos nem segített:S:S
rendben, akkor legközelebb tényleg hozzá menjél amit ajánlott, és küld el a másikat! ez nem játék
örülök, hogy kcisit vidámabb vagy! és mit mondott arra az esetre, ha nem javulna?
de mi a bogyó neve? gondolom kiváltottad a gyógyszert
Majd írd meg, hogy mit mondott a doki!
A töbit már elmondták előttem...
soha ne menj olyan helyre, ami nem szalon!!!!
vagy legalább legyen fertőtlenítő gép! remélem rendbe jössz és nincs komolyabb baj! majd mond el, hogy mi volt!!!
Tegnap délután kezdett el az egész gennyezni.délután pedig nincs orvos nálunk!!Most a rendelőben ülök, és várom, hogy megjöjjön a doki!
Előtte azért nem mentem még el, mert kérdeztem más tetoválókat is, s mondták, hogy várjak 1-2 napot és ha nem lesz jobb akkor menjek...s csak tegnap délutánra lett rosszabb...
vagy csak sajnáltatni akarod magad? ez butaság amit csinálsz! várna a faxom napokig, főleg, hogy egyre rosszabb a helyzet.
De az se értem, hogy varrhatott egyszerre 2 tetoválást! nem csinálnak ilyet! milyen szalonban voltál? ha egyáltalán szalon volt, mert nem volt steril az már kiderült!
nem szabad halasztani, ez nem játék!!!!!
azért ne haragudj, hogy ezt mondom, de kiírod ide mint kérdés, hogy mi legyen, majd még tetézed azzal, hogy az egész genny, és várod a tippeket, hogy mit csinálj és dafke az ellenkezőjét teszed...mit akarsz még hallani, hogy elmenj dokihoz? nem természetes az ami a bőröddel törtnénik egy tetoválás után még akkor sem, hogy mindenki bőre máshogy reagál egy varrásra!!! de nem így!!!
jujjjjj. ez rondán hangzik.
Jobbulást kívánok!
További ajánlott fórumok:
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- Műköröm, tetoválás - férfi kérdezi
- Egy tetoválás és piercing szakértő tanácsai
- Vetélés után begyulladtak a tejmirigyeim. Mit tegyek?
- Elrontott tetoválással mit tegyek?
- Picit begyulladt tetoválásra jó a Tetrán kenőcs? Mit lehet így rákenni?