Befolyásolható-e a születendő baba neme? (tudásbázis)
Ez tényleg vicc, de el szerettem volna mesélni, mert mindig derültség van, ha felhozzák a témát.
:))))))))))
Sziasztok!
Én ezt a módszert szeretném alkalmazni a tervezett babánknál.
Mennyire megbízható?
Itt a hoxán van ilyen naptár? Hol találom?
Üdv,
Merci
Remélem, nem befolyásolható.
Az legyen az elsődleges, hogy egészséges legyen!
Sziasztok!
Leírom nálunk mi a helyzet ;o)
Első gyeremekem a shettles módszer szerint kisfiú.
Kínai fogamzásnaptár:kisfiú
Étkezést nem figyeltem, de valószínű kisfiú (a sós kaják miatt)
Pozítúra alapján: kisfiú
Jónás naptár: kislány
Második gyermekem shettles módszer szerint kislány (3 különböző orvos állapította meg a fogamzás időpontját, biztos pé előtt)
Kínai fogamzásnaptár szerint: kislány
Savas-lúgos étkezés szerint is kislány.
Pozítúra alapján: kislány
Jónás naptár: kisfiú.
Nem tudom lesz-e harmadik, de nem ülök ecetes vízbe a kislány miatt :D
Szerintem ezt a természetnek kell eldöntenie.
Nekem nemrég meghalt a babám,terhességem alatt az volt a problémám hogy "megint fiú lesz,pedig én lányt akartam"! Istenem,mit nem adnék ha a kisfiam élve született volna..
Mindegy fiú vagy lány csak egészséges legyen,ez a lényeg!
sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a hoxa naptár azonos a Shettles módszerrel? Valamint mennyire megbízható a Jónás módszer.
Előre is köszönöm a segítséget!
Miért akarjuk a természet egyik legcsodálatosabb ajándékát irányítani?? sosem értettem.....
Mellesleg vannak olyan párok,akik csak lányt vagy fiút tudnak nemzeni..pontosan az alább leírtak alapján,mert a férfinek és nőnek együttesen lúgos vagy savas kémhatású volt a nemi váladéka! :P
Shettles módszer E módszer alapja, hogy az Y-kromoszómát hordozó ivarsejtek fürgébbek és csak lúgos környezetben maradnak hosszabb távon életképesek, ezért ha fiú gyermeket szeretnétek, érdemes az együttlétet az ovuláció idejére időzíteni (az ovuláció idejét ovulációs teszttel lehet pontosan meghatározni). Az Y-kromoszómát tartalmazó spermiumok maximum két napig életképesek, ezért olyan pózokat érdemes választani, amikben a férfi mélyebben tud behatolni, így a spermiumok közelebb kerülnek a méhnyakhoz és gyorsabban tudják elérni a petesejtet.
Ha lányt szeretnétek, érdemes tudni, hogy az X-kromoszómát tartalmazó spermiumok lomhábbak és akár egy hétig is életképesek, ezért érdemes az “akciót” az ovuláció előtt néhány 2-3 nappal elkövetni és a hagyományos misszionárius pózt választani.
Ez a módszer 85 százalékban vezet sikerre.
hmm. .. 4 fiú vagy 4 lánygyermeked van?
Mi is nagyon szeretnénk egy kislányt, 3 fiúnk van eddig,(a hozott gyermekkel együtt, )és bizony a kislány miatt vállalunk még egyet... Reméljük ez végre lány lesz... Ha nem?? Hát akkor ez lesz az utolsó próbálkozás, lesz 4 fiúnk...
Utána számoltam.Nekem 2 gyereknél nem jött be....
A naptár szerint 2 lányomnak és 1 fiamnak kéne lennie.Ténylegesen 3 fiúnk van.