Beágyazódás? (beszélgetés)
Sziasztok hó elején volt peteérésem párommal többször is együtt voltunk 3 napja feszül a mellem fáj hasam aljába szúródik ha elolvasok egy verset és ha úgyvan sírok rajta valamikor csak nevetek azon is amin nem kéne szerintem, hőm 36,7 °C fok azt mondta a védőnő lehet a beágyazódás jelei is.
Szerintetek sikerült a baba? Volt valakinek ilyen tapasztalata? Előreis köszönöm szépen a válaszotokat!!
Helló!
Most bukkantam erre a csevegésre, és kíváncsi lennék, hogy lett e baba ilyen tünetek után?
Ugyan ebben a cipőben járok. 🙂
Nem bírtam várni holnapig ma csináltam egyet és lett egy halvanyka de jól látható csikocskam
Köszönöm. Kívárom muszaly leszek. Ma reggel a kávétol volt nagyon hány íngerem csak 2 kortyot ittam anyit bírtam. A mellem is fáj még akkorak hogy el se hiszem.
Szerintem sincs veszve itt még semmi. Várd ki a ciklusod végét.
Nyugi, azt mondtad még 4 napod van a nemvártig. Igaz, hogy sokaknak kimutatja a nemvárt előtt napokkal, de sokaknak csak a késéskor, vagy napokkal utána. Tudom, hogy nehéz várakozni, de akkor tesztelj legkorábban, ha nem jött meg, vagy 1 nappal a nemvárt előtt, különben csak elkeserítenek a negatív tesztek.
Hát sajnos negatív lett. 🙄😞
Holnap reggel csinálom az első tesztet
Lehet előtte is, talán ha hamarabb van peteérésed akkor mutathat valamit. De a 22. nap elég korainak tűnik.:)
Nekem 28-30 naposak, úgy mutatta ki 1 nap késéssel.
Hát még próbálom kivátni 😁
Én az első napján csinálnék vagy már 1 napos késésnél. Én akkor csináltam, de már éreztem, hogy valami megváltozott bennem.
Sziasztok. Szerintetek mikor csinálhatok legkorábban tesztet. Ciklus 22 napján vagyok.
Szia. Én meg nem de drukkolok hogy pozitív legyen majd írd meg 😊
Sziasztok!
Aki esetleg tapasztalt már ilyet:
A ciklusom 26. napján járok. Reggel első vizeletből teszteltem Clearblue gyorsteszttel. Kb. fél óra után halvány pozitív + jel látszott. Elméletileg 10 perc után már nem reális az eredmény, viszont elvileg, csak a hcg miatt jelentkezhet a vonal. Holnap reggel újra tesztelek.
Járt már valaki hasonló cipőben?
Nagy csalódás lenne, ha negatív lenne a reggeli teszt.
Köszönöm szépen 😊 😊 reméljük.
Ha 24-én volt az ovulációd, akkor még nem lehetnek tüneteid, mert a a beágyazódás befejeztével kezdődik el a HCG termelődés, és ez utóbbi okozza a terhes tüneteket. A beágyazódás pedig a várható vérzés előtt 1-2 nappal fejeződik be. De remélem, hogy sikerrel járatok! Csak egy jó tanács, ha mégis megjönne, nem ajánlott a naponta együttlét, sokan azt hiszik, hogy az a legjobb, és célravezetőbb, de a spermiumoknak kell 2-3 nap, hogy a legjobb minőségűek legyenek.
Az lenne a kérdésem. Párommal babát akarunk és 24 volt ovulációm.hoza teszem miután el múlt az utolsó menzeszem azóta egyet agyunk majdnem minden nap. 🤗 És a tegnapi nap óta fajdogal a hasam alja. A mellém már 4 napja fáj a fejem meg egy hete. Szerintetek lehet hogy baboca?? 🤗🤗🤗😍 7en kellene még jonie remélem nem fog. 🤞 🤞 🤞 Köszönöm a választ ha lesz. 😁
Hát mindegy kérdezek hátha valszolnak😊😊
Szia!
Én még néha benézek.
Sziasztok. Van itt még valaki?
Nem voltunk együtt maskor, tuti akkor fogant a bébi.
Akkor reggel tesztelsz?
A 8.on kb. 😊 Ti csak akkor? Nem lehet h másik napon lettél terhes?
Húha 😊 Izgulok érted. Hanyadik napon voltatok együtt?
Most olvasom csak, amit írtál és te adod nekem a reményt... 29. napon vagyok, általában 24-26 napra szokott megjönni, még mindig semmi... gyakran érzem a hasam, sokat járok pisilni... eljátszom a gondolattal... keddig várok a teszttel... 😊
Szia. 8. napon voltunk együtt, majd menszi 13. napján éreztem egy nagyon erős görcsöt, de csak rovid ideig. Azonnal az ugrott be, hogy itt vmi történik. Terhes lettem :)
Újabb kérdés: valaki meg tudná nekem cáfolni azt, hogy csak a ciklus közepén lehet teherbe esni? Volt olyan ismerősöm, aki a menzesze utolsó napján volt együtt egyetlen egyszer valakivel és terhes lett. Járt még valaki így esetleg?? :)
Köszi mindenkinek!Én ilyet még soha nem éreztem, nagyon megijedtem. A görcsoldó is nagyon nehezen hatott. Lehet, hogy korral jár...(39)
Én is érzem minden hónapban az ovut,mióta elhagytam a fogamzásgátlót, ennek lassan 2 éve. Baromira tud fájni. :/
Nekem dettó 24-26 napos ciklusaim vannak, és 11-15 napon van ovulációm, és igen, eléggé fáj.
Néha felállásból annyira, hogy nem tudok kiegyenesedni.
Volt, hogy görcsoldót kellett bevennem...
Ritka az a hónap, hogy ne érezném.
Sajnos nem valószínű, hogy beágyazódás, de nem is kizárt.
És azért fáj, mert megreped a tüsző, és a petesejttel együtt folyadék kerül a douglasba, ez okoz fájdalmat.
További ajánlott fórumok: