Be van gyulladva az egyik szemem, mivel lehetne a tünetet elmúlasztani? (tudásbázis kérdés)
Bár meglepő, de ah anyatej a szem gyulladásos megbetegedéseire nagyon jó, mert tele van vitaminokkal és cseepet sem csíp! Napont 3-5*1 csepp a két szembe és hamar helyre jön a szem! különösen ajánlom azoknak, akik hegesztenek!
A kérdés csak az ki van a közelünkde aki adna pár ml tejcsit :) sok sikert. Nekem bevált!
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget!
Szerintem nem kötőhártya gyulladásom van, mert nem viszket és nem is váladékozik, egyszerűen piros és kicsit szúr.
Egész múlt héten nyitva voltak az ablakok a lakásban a jó idő miatt, valószínűleg huzatot kaptam. De holnap meglátogatok egy dokit, nehogy nagyobb bajom legyen!
Azért az a muskátlis főzetet elkészítettem, hátha az segít rajtam.
Még egyszer köszönöm a hozzászólásokat!
kamillás,krumplis borogatás. de szerintem menj el az orvoshoz ha nem javul.
nekem már segitett az uborka is, lenyugtatta a szememet
Engem egyszer nagyon leszúrt az orvos ,mert a gyulladt szemem kamillával borogattam. Azt mondta hogy mivel nem lehet tudni hogy honnan van a kamilla ,ezért nagyon sok károsanyag illetve irritáló anyag lehet benne.
Az orvos majd ír fel valami cseppet....
Kamillateával szoktam (néha nekem is begyullad,"huzatot kap").Belülről kifelé kell törölni steril vattával.
Persze ha ettől nem múlik el akkor doki.
Remélem rendbejön hamar!
Igen.
Ha elmész orvoshoz, majd ő megmondja. Addig pedig kamillateával borogasd.
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tenni a pattanásos bőr ellen? Hogyan lehet elmulasztani?
- Mit tennél, ha elmulasztottad volna az igaz szerelmet, de most visszakaphatnád?
- Tudtok valami jó módszert, ami azonnal elmulasztja ha fáj az epém?
- Tuti megoldás szemölcs elmulasztására
- A lányom szája aftás. Normális dolog, hogy be van gyulladva a fogínye és néha még vérzik is?
- 17 hónapos kisfiam mindkét szeme be van gyulladva. Mivel kezelhetném?