Be lehet gmail-en állítani, hogy ne kapjak bizonyos címről levelet? (tudásbázis kérdés)
Aha,akkor azt már nem tudod meg:
(Sajnálom!
Nos, ha törölve lettek a Kukából is, akkor azokat már nem nézheted meg.
A szűrésnél azonban be lehet állítani, hogy mit tegyen a fiók a beérkezett levélle. Lehet törölni, csillagozni, meg miegyéb... Ezt is a Beállítások/Szűrők közt tudod megnézni. Ha a törtlés van bejelölve, akkor már tényleg nem tudod megnézni őket sehol.
Már semmi érdemlegest nem fogadok ott, amióta egyértelműen kiderült..
Másképpen oldom meg..
Ez utóbbira kattintva kihozza ezt: "A következő szűrőket használja a beérkező levelekre" Itt nyílván neked fel fogja sorolni a meglévőket. Nekem speciel itt nincs semmi.
Egyébként meg ezek szerint feltörték a fiókodat? Ez esetben ajánlatos kitörölni mindent, ami nem publikus, és új címet létrehozni.
Köszi, hogy leirtad a nevét.
Kiváncsi voltam ki lehet mögötte, ugyanis nekem is volt egy napsugár reg-em, még hajdanában itt.
Törli a belépésnél lévő idejét.
Ezt egy véletlen folyamán vettem észre.
az egyik napon pontosan órára percre tudtam, hogy mikor léptem fel. A lista pedig majd 24 órával korábbit mutatott csak. Pedig sokkal többszőr léptem fel.
Én azt szeretném tudni mik vannak a szűrőbe beletéve...
Milyen feladók..
A normál mélhelyemen is be volt annó állítva a száűrőre másolatbekérés-és előbb az illető kapta meg a leveleimet, csak utána én..
Minek engeded,hogy belekotorjon?
Enyémbe még soha,senki nem kotort bele,mindenkinek saját gmail fiókja van.
További ajánlott fórumok:
- Az a bizonyos 9 hónap (kezdetek)
- Egy más életért - Most legyen tényleg az a bizonyos "holnap", amikortól lefogyunk. Jössz?
- Be lehet azt állítani a telefonon, hogy bizonyos számot ne fogadjon? Hogy ne is lássam, ha az a szám hív.
- Telefonon be lehet állítani, hogy bizonyos ember ne tudjon felhívni?
- Be lehet állítani, hogy egy bizonyos tel.számról ne tudjanak hívni?
- Messengeren hogy kell beállítani azt, hogy az elérhető állapotom bizonyos személyek számára ne látszódjon?