Be lehet azt állítani a telefonon, hogy bizonyos számot ne fogadjon? Hogy ne is lássam, ha az a szám hív. (tudásbázis)
Olyat nem tesz, amiért feljelenthetném.
Hogyne akarnám.
Én érzelmileg független vagyok tőle, és tőlem lehetnénk haverok is, de nem normális.
Felhív este 10-kor, hogy itt van a ház előtt, és beszélni akar velem. Merthogy amit a menyasszonya nem tud, az nem fáj neki.
Hajlandó vagyok én bármit meglépni, de akkor meg itt fog lebzselni, azt sem akarom.
Most munkahelyet is váltok, meg el is költözöm, ez is rendeződni fog(szám-címcsere), csak addig akartam egy kis technikai segítséget.
Ne féltsél, nem vagyok érzelmileg labilis, vagy töketlen:)
feldühödne?
ha veszélyes, jelentsd a rendőrségen.
Akarod Te igazán, hogy teljesen eltűnjön?
Engem ugyan nem érdekelne, ha dühös lenne, ha neki ezentúl nem lennék elérhető. Főleg akkor, ha a telefon neki azt mondja be, hogy az "előfizető nem kapcsolható". Mert akkor azt gondolhatja, hogy ki vagy kapcsolva vagy megváltozott a számod. Talán így lellna.
De ha ezt nem vagy hajlandó meglépni, akkor marad, hogy hogy számot cserélsz. De akkor nem lesz dühös??? ..............
7 éve????
Még ha 7 napja lenne, megérteném...
De 7 év alatt nem lépett túl?
Veszélyes lehet a lelki világa... akkor megértelek!
Én úgy tudom,hogy a szolgáltatónál lehet ezt igényelni.És az a buli az egészben,hogy a hívónak valami ilyen szöveget ad be:
"az előfizető kérésére a szám nem kapcsolható",vagy valami ilyesmi!:D
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Mert pl nekem is be lehet azt állítani a telefonomon,hogy ne fogadja a hívást,de attól még látom hogy az a szám hívott.
További ajánlott fórumok:
- Samsung galaxy ace telefonon hogyan lehet letiltani egy bizonyos személy bejövő hívásait?
- IPhone 6s telefonon hogyan lehet beállítani a Skype jelzőhangját?
- Okos telefonon, hogyan tudnék 1 bizonyos számot letiltani alkalmazás nélkül?
- Telefonon be lehet állítani, hogy bizonyos ember ne tudjon felhívni?
- Panasonic KX-TG6711 vezeték nélküli telefonon hogyan lehet beállítani a hívás azonosítást?
- Hogy kell beállítani ZTE Blade Super telefonon, hogy hívás esetén, ha lefordítom elnémuljon?