Messengeren hogy kell beállítani azt, hogy az elérhető állapotom bizonyos személyek számára ne látszódjon? (tudásbázis)
2021. júl. 19. 19:35
Sikerült. Köszönöm a segítséget!
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Andi6020)
2021. júl. 19. 18:46
Telefonon eddig.
5. andi6020 (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
2021. júl. 19. 17:51
Telefonon próbálod, vagy számítógépen?
4. kalmanka511 (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
2021. júl. 19. 17:09
Igen, elég sok FACE verzió van, neked valószínűleg egy másik van. Jobb klikkekkel próbáld megnézni, hogy feljön-e valami a Messenger oldalán. HA nem, ezt szerintem mindenképp a Messengeren belül kell beállítani egy menüpontban. Keresd meg valahogy az "opció" menüpontot, és az on-/offline állapotok beállításánál kell, hogy felajánlja, hogy ki lássa, hogy online vagy.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Kalmanka511)
2021. júl. 19. 17:02
Köszi, sajnos nem találom. Vagy nálam nincs ilyen opció 😬
2. kalmanka511
2021. júl. 19. 16:54
Ha rámész a Messenger-re és megjelenik jobb oldalon a panel, akkor a tetején van 3 pont, arra kell rákattintani. A 4. opció az aktív státusz ki-be kapcsolása. HA kikapcsolod, akkor be lehet állítani (automatikusan rákérdez), hogy ki lássa, hogy online vagy.
2021. júl. 19. 16:36
Sziasztok!
Messengeren hogy kell beállítani azt, hogy az elérhető állapotom bizonyos személyek számára ne látszódjon?
További ajánlott fórumok:
- Instant messenger
- Tud valaki segíteni abban, hogy hol kell beállítani a kép méretet? Húzgálni kell a képet, mert "nem fér" bele a monitorba. . .
- Segitesz nekem beállitani az adatlapomat? :)
- Hol tudom beállítani Firefoxban az új lap megnyitása formátumát?
- Hogyan kell beállítani Facebookon, hogy a like-okat csak én lássam?
- Facebookon hogyan lehet beállítani, hogy ne látszódjon mikor voltam elérhető utoljára?