Bátorítanátok? Foghúzásra megyek holnap (beszélgetés)
Te szegeny. Biztos hamar tul leszel rajta.
Drukkolok!
En is eppen a heten generaloztattam a fogaim. :) 15 eve ugyanahhoz az orvoshoz jarok, meg a vilagvegerol is. (messzire költöztem, de ragaszkodom hozza) Nekem rosszul zsibbadnak az arcidegeim, nagyon erzekeny vagyok meg az injekcio utan is, ami mindig extra hatoanyagos. (vagyis mintha kettot kapnek) Az injekcio egyaltalan nem faj (nekem) utana meg majdnem csak a nyelvem bena. :)Nem kifejezett fajdalmat erzek, hanem nagyon nagy erzekenyseget. Ficergek a szekben egesz ido alatt es megprobalok arra gondolni, hogy nagyon jo kezekben vagyok es milyen jo lesz ha rendben lesz minden a szamban.
Na a regeny utan biztatnalak is:): ha bizol az orvosodban, akkor rendben lesz minden! Szerintem ez a kulcsa az egesznek. Ha "jo" volt nala legutobb, akkor nem lesz gond. Ha elkezdi a munkat es tul sokat erzel (fajdalom) azonnal szolj, hogy kersz meg fajd.csillapitot. Nem kell szenvedned! Holnap szoritok neked!
Nekem pár hete szinten kettőt húztak (bölcsességfog), az egyiket úgy kellett kivágni az ínyből és még az állkapocscsontból is le kellett faragni, hogy hozzáférjen. Meg se nyikkantam...
A rinyálástól sokkal-sokkal rosszabb az egész, hidd el.
És mivel telenyomják az ínyt lidokainnal, marhára nem érzel ott semmit.
Kaptal vmi gyuszi csokkentot? Tejtermeket ne igazan egyel mostanaban.
Mar hnap vissza kell menni? Akkor nem akkora a gaz.
Don't fosch!
Ha ki kell huzni, akkor ki kell huzni, de azt igy hgy csianltad/mikor vtal utoljara dokkernal, hgy rogton huzni kell???
Megy a drukk.
Szerintem még a fogorvos is utál fogorvoshoz menni :))
Egyébként én sokáig azt mondtam, inkább húzzanak, mert az rövidebb ideig tart, mint a tömés és kevesebb kellemetlenséggel jár. Szóval nyugi, nem lesz semmi baj!
Utána majd jutalmazd meg magad valamivel :)
Uhh szegény! Átérzem!
Én se jártam évekig hasonló élmény miatt, én is most járok. Ha jól elérzésteleníti, akkor rendben lesz!
Az egészben csak a fájdalomcsillapító beadása kellemetlen egy kicsit, olyan igazi szúnyogcsípésnyi a fájás, de nem elviselhetetlen.
Én ilyenkor valami nagyon kellemes dologra gondolok és mire végigjár az agyam, már be is zsibbadtam :D
Nyugi, nem lesz baj.
További ajánlott fórumok:
- Fogorvoshoz megyek, bátorítanátok egy kicsit?
- Állásinterjúra megyek holnap. Bátorítsatok légyszíves!
- Állásinterjúra megyek holnap! Tanácsot kérnék.
- Ma reggel elestem, ha holnap délelőtt megyek orvoshoz, akkor nem lesz késő a tetanusz oltáshoz?
- Nemrég észrevettem egy gombostűfej nagyságú kis dudort a méhszájamon! Mi lehet az? Holnap megyek dokihoz!
- 8 és fél hós baba heves hasmenés. Gyors házi hasfogó? Holnap megyek orvoshoz vele, csak ma segítenék neki...