Barnázás, görcsölés (beszélgetés)
és hogy viseled? tudom hülye kérdés, de én a 3 hónapot is nehezen...
olyan nehéz nem arra gondolni, főleg,hogy mindenki szül vagy terhes körülötted...
Igen, arra már én is gondoltam, hogy lehet nem kellene mindenfélét egyszerre próbálni. Én most teázok. Eddig szedtem a femibiont, de most abbahagytam, amúgy még folsavat szedek meg Cvitamit és magnéziumot, de az utóbbi kettőt amúgy is szedtem.
Nekünk ez volt a 3. hónapunk. Egyelőre még bizakodó vagyok,aztán mikor érzem, hogy meg fog jönni, akkor elmegy mindentől a kedvem.
Nektek hányadik hónap?
Hallottam arról is, van aki ezt, van aki azt dícséri... majd meglátjuk beválik-e. :)
az előző ciklus második felében kezdtem el a palástfüvet, aztán ugye megjött :( akkor kezdtem a málnalevelet, úgyhogy most itt tartok... nagyon bízom benne.
Szia!
Köszönöm a tanácsot,igazad van,egy próbát megér.Sok helyen olvastam még a cickafark-palástfű kombinációt is.Bárcsak valami segítene.
Te mióta iszod ezeket?
Szia!
Én málnalevél teát iszom a ciklus első felében, a másodikban pedig palástfüvet. Sokaknak bevált azt olvastam, úgyhogy egy próbát szerintem megér.
Sajnos ma délutánra elöntött,Úgyhogy ez a hónap sem sikerült.Nem lett kis ajándék Karácsonyra.:(
Segítene valaki,hogy milyen vitamint,teát,vagy egyéb más hasznos praktikát alkalmazzak?Januárban újabb clostys hónap,de úgy szeretném,hogy az utrogestant nagyobb adagban.Jó ötlet,vagy nem?
Aki drukkolt,nagyon köszönöm.
Egyik barátnőm annyira görcsölt anno, hogy azt hitték akut vakbélgyulladása van, aztán kiderült, hogy baba :)
Van akinél feszülnek a cicik, van akinél nem. Úgyhogy nyugi, és lassacskán majd tesztelhetsz ;)
De van peteérésem,csak picit stimulálnak.Hogy jobb Eredmények legyenek:) A mellfeszülés ami úgy érdekelne,hogy nagyon.
Gratulálok a gyerkőcökhöz és köszönöm a szurkolást :)
Szia! Miért kellett costyt szedned? Nem volt peteérésed? Nekem kiderült, hogy inzulinrezisztencia miatt nem volt pé. Azóta már van két gyerkőcöm.
Azt nem tudom, hogy mi jelent jót vagy sem. Mindenesetre szurkolok Neked!
Teszteltél már?
További ajánlott fórumok:
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Nemvárt napján terhesség esetén előfordulhat ugyanolyan erős görcsölés, mintha valóban megjönne?
- 22 hetesen görcsölés
- Vádli görcsölésre valami házi praktika, kenőcs
- 7 hetes terhesség esetén a görcsölés, derékfájás nagy aggodalomra ad okot?
- Nem várt előtti görcsölés