Barnás folyás, megrövidült méhszáj 27 hetesen (beszélgetés)
3. Baba004
2022. máj. 12. 13:17
Örülök hogy egészséges gyerekeid születtek mindennek ellenére is :) sajnos sehol sem találkozok ilyennel hogy folyás is társult volna mellé csak hogy görcs volt és keményedett a has...
A dokim azt mondja hogy a megrovidülésből származhat ez a folyás... Figyeljem magam és a folyás színét ha változik hívjam azonnal addig is elég délelőtt másfél órát vizszintben lennem és ugyanúgy délután is másfél órát lényeg h ezt tartsam be...
2. Léna123
2022. máj. 12. 10:08
Szia! Nekem igen, ugyan semmilyen folyásom nem volt, teljesen jól voltam, így kissé "hidegzuhanyként" ért, mikor szintén 27 hetesen azt mondta az orvos, hogy megrövidült a méhnyak, és elkezdett nyílni a méhszáj. Nekem onnantól kórházban kellett szigorúan feküdnöm, megemelt ágyvéggel. 34. hétig sikerült húzni, akkor születtek meg a lányaim, teljesen egészségesen. Hallgass az orvosodra, feküdj sokat.
1. Baba004
2022. máj. 12. 09:55
Sziasztok! Valakinek van erről tapasztalata? Voltam orvosnál sok pihenést javasolt...
További ajánlott fórumok:
- Barnás folyás terhesség alatt
- 27 hetesen görcsöl és keményedik a hasam! Doki szerint megrövidült a méhszáj! Hasonló tapasztalatok?
- Mik lehetnek az okai a "barnás folyás"-nak?
- Egy nap erős vérzés utána pedig híg barnás folyás
- Mit jelent ha az orvos azt mondja megrövidült a méhszájam?
- Tegnap voltam méhszáj fagyasztáson. Mondta a doki, hogy lesz egy kis folyás.Azóta folyamatosan van és nem is kevés.Ez normális?