Bárkire rábíznám a gyerekem a családból, ha ez az ára... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
A külön szobát én sem helyeslem,,és nem vagyok ellene egy kis délutáni együtt szundinak ,, mert jó:))
De a saját ágyikóban való alvás nem tévképkezet,,szerintem.
Inkább kényelem,,vagy nincs más megoldás mert az anyuka már annyira fáradt.
Tudom milyen ez.
1,5 évig 3-4 órákat aludtam, azt is legalább 3 részletben😃
És a lánykám csak és kizárólag mellettem/velem aludt.
Mikor már a teljesen kivoltam, a pólómat tettem mellé a kiságyba, leszoktattam az éjszakai szopásról, ha felébredt, nem vettem ki, csak vizet kapott és simogattam, amíg el nem aludt. 2 hét alatt ezzel a módszerrel sikerült elérnem, hogy átaludja az éjszakát. Nehéz volt, de sírás nélkül átvészeltük.
Nem biztos, hogy másnál is beválik.
Kitartást!
Van bennem egy félsz, hogy ráfekszem, megnyomom. Így is szoktam olyat tenni, hogy magunk közé veszem, de akkor meg azt figyelem, hogy nehogy ráfeküdjünkk. És mivel így kicsit éber vagyok, amint megnyikkan, már az én szemem is felpattan.
Ó, mennyivel jobb volt, amíg a barátnőimet oktattam ki a megfelelő altatásról. Igaz, akkor még nem volt babám. Hát, a fagyi visszanyal? :D
4 èves koráig 3 óránkènt keltem hozzá.
Nekem lett volna kire rábìzni,de a gyerek nem maradt meg sehol.
Volt,hogy telefonáltak este kilenckor hogy menjünk èrte mert vìgasztalhatatlan.
Ha pedig nagyon nem akart ott lenni pár òrán belül belázasodott.
További ajánlott fórumok:
- Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem?
- Hiperaktív a gyerekem
- Külföldön tanul/tervez tanulni a gyerekem
- Szerintetek, mennyire látszik ránézésre az embereken, hogy szegényebb vagy gazdagabb családból származnak?
- Hogyan lehet egy családból regisztrálni ugyanarra a mail cimre?
- Bárki eljöhet a családból gyed-re? Én most igényeltem meg, de egy hónap múlva vissza kell mennem dolgozni. Folytathatja valaki más?