Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Bárkire rábíznám a gyerekem a családból, ha ez az ára... fórum

Bárkire rábíznám a gyerekem a családból, ha ez az ára... (beszélgetős fórum)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

16. PöttyösPanka (válaszként erre: 15. - Libikóka)
ma 08:48
Ez teljesen az anya és a gyerek igényeitől függ. Sokaknak kényelmesebb éjjel csak odafordulni, és cicit adni a gyereknek, mint felkelni, odavánszorogni, kivenni a gyereket a kiságyból egy éjjel akár ötször-hatszor. Főleg egy amúgy is rossz alvó gyereknél mondjuk fogzás idején.
15. libikóka (válaszként erre: 14. - PöttyösPanka)
ma 08:33

A külön szobát én sem helyeslem,,és nem vagyok ellene egy kis délutáni együtt szundinak ,, mert jó:))

De a saját ágyikóban való alvás nem tévképkezet,,szerintem.

Inkább kényelem,,vagy nincs más megoldás mert az anyuka már annyira fáradt.

ma 08:23
Nem fogsz ráfeküdni. Kutatások kimutatták, hogy az édesanya valahogy a legmélyebb álmában is ügyel rá, hogy ne feküdjön rá a babára. A biztonságos együtt alvásnak vannak bizonyos szabályai (google segít), da ha azok be vannak tartva, semmi baja sem esik a kicsinek. Nagyon fontos, hogy te is tudj pihenni, különben nem tudsz annyira türelmes anyukája lenni a kicsinek, amennyire neki szüksége van rá. Az együtt alvás először furcsa lehet, mert a szüleinkbe azt diktálták bele, hogy a gyereknek külön ágyban, külön szobában kell aludniuk. De ezen a tévképzeten hamar túl lehet lendülni. Hidd el, nincs is jobb annál, mint amikor úgy alszol, hogy melletted piheg a kisbabád, és nem kell óránként kikelned az ágyból hozzá.
13. Mária 54 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 22:06
Azt hiszem, jó lenne külön szobába tenni a picit, hogy az apró nyüszögések ne zavarjanak. Azért 2 óránál neki is többet kell aludnia egyhuzamban.
tegnap 20:34
Férjed nem tud segíteni?
11. Pulcsis (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 19:21
Babaöböl az ágyad mellé, és nem kell félned hogy ráfekszel
10. jooeva (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 18:35

Tudom milyen ez.

1,5 évig 3-4 órákat aludtam, azt is legalább 3 részletben😃

És a lánykám csak és kizárólag mellettem/velem aludt.

Mikor már a teljesen kivoltam, a pólómat tettem mellé a kiságyba, leszoktattam az éjszakai szopásról, ha felébredt, nem vettem ki, csak vizet kapott és simogattam, amíg el nem aludt. 2 hét alatt ezzel a módszerrel sikerült elérnem, hogy átaludja az éjszakát. Nehéz volt, de sírás nélkül átvészeltük.

Nem biztos, hogy másnál is beválik.

Kitartást!

9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Semleges)
tegnap 18:29

Van bennem egy félsz, hogy ráfekszem, megnyomom. Így is szoktam olyat tenni, hogy magunk közé veszem, de akkor meg azt figyelem, hogy nehogy ráfeküdjünkk. És mivel így kicsit éber vagyok, amint megnyikkan, már az én szemem is felpattan.

Ó, mennyivel jobb volt, amíg a barátnőimet oktattam ki a megfelelő altatásról. Igaz, akkor még nem volt babám. Hát, a fagyi visszanyal? :D

8. semleges (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 18:25
Nem tudsz akkor aludni amikor ő? Vedd magad mellé, akkor érzi, hogy ott vagy, simogasd el és aludjatok egy nagyot:)
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Semleges)
tegnap 18:23
9 hónapos. De néha úgy érzem örökkévalóság, mióta megszületett. Nem jó alvókája van, nem feltétlenül sír, csak egyszerűen nyüszög, igényli hogy érezze a szagomat, vagy nem tudom. Most kábé vagyok olyan fáradt, hogy lehet a szomszéd nénire is rábíznám, nem csak a családom tagjaira, csak engedjenek aludni, mert felborulok.
6. semleges (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 18:19
Mennyi idős a gyerek?
tegnap 17:19
Én bárkire nem bíztam. A legfőbb kincsed nem bízod bárkire, akkor sem, ha alváshiányod van.
4. Ghost👻 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 15:50

4 èves koráig 3 óránkènt keltem hozzá.

Nekem lett volna kire rábìzni,de a gyerek nem maradt meg sehol.

Volt,hogy telefonáltak este kilenckor hogy menjünk èrte mert vìgasztalhatatlan.

Ha pedig nagyon nem akart ott lenni pár òrán belül belázasodott.

3. 55Judit (válaszként erre: 2. - Holurt Waxhton)
tegnap 15:20
Ez egy vallomás volt és nincs kérdés. Az sem baj ha valaki nem érti. Ezt vallotta, és ennyi.
tegnap 15:16
Nem értem a kérdést. Akkor bízd rá, és a probléma megoldva.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook