Barátság vs kapcsolat (beszélgetés)
Voltam hasonló szituban.Én valahogy fiúkkal/férfiakkal mindig jobban kijövök/kijöttem.
Egyik kollégámmal jóban voltunk elökörködtünk.Ott volt család stb.
Hozzá teszem...nálam párkapcsolatban vagy családos férfi labdába sem rúghat.Én nem vettem észre,de egy másik kollégám felnyitotta a szemem,hogy hallooo...Ő fülig beléd van zúgvaaaa...
Noh...akkor céges buliból haza,nincs ott alvás
Cégnél pedig elinteztem ,hogy ne legyek egy műszakban.Később pedig felmondtam,de nem miatta.Külföldi meló....
Ha jól tudom még mindig Boldog családi élete van.
Sajnos vagy nem sajnos...én is azt vallom, férfi és nő között nem lehet baráság.
Ezért mondom mindig, hogy férfi és nő között nincs igazi barátág. Az egyik fél részéről mindig több lesz mint barátság.
Csak a munkáról beszéljetek, barátnak meg keress egy lányt és akkor valszeg nem lesz ilyen gond.
Én laza barátságot szeretnék egy sráccal, de ő többet akar. De a barátságot nem akarom elveszíteni ő viszont a szívére veszi nagyon az én hozzáállásomat.
Együtt vagyunk gyakornokok egy munkahelyen. Kellemetlen lesz így vajon?
További ajánlott fórumok:
- Lányok/nők barátsága. Ez barátság, több lehet barátságnál (de nem romantikus), vagy valójában romantikus kapcsolatban vannak?
- Barátság extrákkal kapcsolatból szerelem
- Barátodnak fontosabb egy nő barátsága, mint Te, illetve a kapcsolatotok?
- Melyik lehet tartósabb, elmélyültebb kapcsolat? Szerelem, vonzalom első látásra vagy a barátságból lassan kialakuló szerelem?
- Fél a komoly kapcsolattól, de azért több van köztünk mint barátság?
- Szeretői kapcsolatból csak barátságot akar a nő, mi lehet ennek az oka?