Barátnőmnek 1 napot késett a mensie, már csináljon tesztet, vagy még várjon?Tapasztalatokat várok... (tudásbázis)
Szia,sajnálom,ha már volt hasonló történet az életedben... azért jól gondold meg,mert mi van,ha később akarsz bébit,de esetleg nem lehet...
Én mindhárom gyerkőcnél görcsöltem,de talán a tied rosszabb.Kitartás,de jobb lenne megmutatnod magad ügyeleten!
Lehet, hogy ebből nem lesz semmi?
Kedden megyek nőgyógyászhoz, addig is tanácsra lenne szükségem: egyre gyakrabban jelentkeznek görcsök. Az enyhébbeknél nem aggódtam, de vannak nagyon erősek is. Én ezekhez hasonlót abortusz után éreztem, és elég fájdalmasak. A medencecsontom felől nyilall a fájdalom középtájra, és olyankor összerezzenek. Ezekért is csak a méh tágulását okolhatom? Vagy jobb félni?
Pozitív lett a teszt! :(
Nem tudom, hogyan tovább!
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!
Igyekszem összeszedni magam a teszttel kapcsolatban.
Az esélye annak,hogy terhes vagy-e,50%. ugyebár...
Mert aki férfival hál,pláne ha nem védekezik,úgy az esély erősödik...
Tehát légy erős és vegyél egy tesztet,mert nem játék,pláne ha nem is szeretnétek bébit...
Minél később derül ki,annál nehezebb lesz estleg döntened.
Az is lehet,hogy csak játszanak a hormonok veled,vagy ki vagy merülve...
De az a biztos,ha hamar csinálsz egy teszet.
Én szorítok,hogy negatív legyen!
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék tőletek...
21 éves lány vagyok.Júniusban percre pontosan érkezett a menstruációm hó végén, de júliusban a normális vérzésem előtt 2 héttel is megjött (5 napig véreztem) majd a normális vérzés is jelentkezett szintén 5 napig. Nem mentem el dokihoz időhiány miatt, és a fogamzásgátlómat sem irattam ki. Most úgy állunk, hogy parázok rendesen, mert nem emlékszem az utolsó ciklusaim dátumára, és már meg kellett volna jönnie, legalábbis szerintem. 1 hete folyamatosan ennék, és fáradt vagyok, nagyon erőtlennek érzem magam. Nem merek terhességi tesztet venni. A párommal lassan 1 éve vagyunk együtt, kifogástalanul működik a kapcsolat, de pillanatnyilag semmilyen anyagi háttérrel nem rendelkezünk. Tanulunk mindketten. Lehetek terhes? Mitől lehetett az a dupla vérzés? Szóljatok hozzá, legyetek szívesek és osszátok meg velem, ha van hasonló tapasztalatotok. Minden választ előre is nagyon szépen köszönök!
Jó...hogy végül most olvastam bele......
Boldog babavárást!
Köszi:)!Én ezért is javasoltam hogy csinálhat,tapasztalatból tanácsoltam :)!!!
Boldog és egészséges babavárást nekik is!!!!
Szerintem is várjon pár napot.
Nekem fogamzásgátló mellett is volt, hoyg 2-3 napot késett, amikor sztresszes időszakom volt, vagy beteg voltam és szedtem valamilyen gyógyszert. Most meg, hogy nem szedem, késik 2-3 hetet... :D
Szerintem ha még 2-3 nap múlva sem jön meg neki, csináljon egy tesztet.
Szia!
Csinálhat, nekem már kimutatta halványan :)
Most vagyok 6 hetes:)
További ajánlott fórumok:
- Hogy tudnék a barátnőmnek segíteni?
- Szerinted mit csináljon gyermeked az oviban?
- A barátom megpróbálkozott egyik baratnőmnel....azaz a volt "sógornőmnel"....csak apropózott, de nem volt semmi köztük, mit tegyek?
- Elmondhatom a munkahelyi barátnőmnek, hogy ki tetszik nekem?
- 40.szülinapra mit vegyek a barátnőmnek?
- Körzeti oviba felvették, de agyrém a hely!!! Mit csináljon?