Barátkozzunk...nem jó Budapesten egyedül 2015! (beszélgetős fórum)
Lehet azt is, hogy ti nyittok.
Nálunk is volt szomszéd, aki becsöngetett hozzánk, hogy bemutatkozott ő fog itt lakni stb...
De a programokra biztos, hogy olyan emberek mennek, akik valószínű nyitottak és szóba lehet velük elegyedni.
8 éve lakom egy Pest megyei kis településen.
Először a szomszédokkal kezdtük a barátkozást.
Azóta már át is járunk egymáshoz hogy gyertek, mert 1 éve, 2 éve, stb. lakunk itt.
Aztán eljárkáltunk a művelődési házban tartott programokra, vásároltunk és szóbaelegyedtünk a helyi kisközértbe járókkal. Vagy a postán, gyógyszertárban, könyvtárban...
Minden faluprogramon részt vettünk, előfordult, hogy még a helyi újság fotojára is felkerültünk. 8 év után is "gyüttment" vagyok, de rengeteg embert megismertünk és nagyon sok barátra szert tettünk.
Annyi lehetőség van szerintem...
:(
Senki nem akar barátkozni? :O
Mondjuk nem erre számítottam.
24 éves vagyok, szeretek sétálni, jókat nevetni, mozizni, színházba járni, csajos napokat tartani.... írjatok bátran. :)
mail címem pedig: brinmetal.eniko@gmail.com
Barátkozzunk Budapest illetve Pest megyéből.
Mi a párommal Ecseren élünk, de itt nem igazán ismerünk senkit, ezért szeretnénk nyitni új emberek felé. Jó lenne közös programokat szervezni,kimozdulni együtt,de ha olyan kedvünk van akkor főzhetünk is egy jót. :)
További ajánlott fórumok:
- Babázzunk és barátkozzunk, beszélgessünk...
- Barátkozzunk.....nem jó Budapesten egyedül!
- Megélni Budapesten egyedülállónak, mennyiből?
- Tudtok most 2015-ben Budapesten kilós méteráru boltot?
- Közbiztonság Budapesten, avagy merjen-e egy nő este egyedül mászkálni / tömegközlekedni?
- Gyerekeit egyedül nevelő barátokat keresek Budapesten!