Barátkeresés (beszélgetés)
Sziasztok útazáshoz kiránduláshoz keresek társakat
Én Zalaegerszegen élek
Válaszokat köszönöm
Üdvözlettel
Judit
Sziasztok!
Új vagyok az oldalon. Nem tudom mennyire aktív az oldal. Működik itt az ismerkedés? Szabadidős progikra gondoltam.
Sziasztok Moncsi vagyok 39 éves leszek van egy csodálatos férjem (49) egy majdnem 20 éves lányom és egy 3,5 éves kisfiam.
Tatabányán lakom és a legjobb barátnőmet keresem.
Egy olyan lány személyében akivel jóban-rosszban megoszthatom örömöm-bánatom.
Természetesen visszafelé is működjön a dolog.
Nem érdek barátnőt keresek!!!!!
Nem levelezni szeretnék nem is virtuális barátságra vágyom.
Nem zavar ha van gyereked,társad,párod,de ne csak akkor keress ha én kereslek téged.
Káros szenvedélyektől mentesen élünk, szeretjük a kint programokat (bogrács,grill,kirándulások)
Ha felkeltette e pár sor a figyelmed ne habozz felvenni velem a kapcsolatot.
monamano25@citromail.hu
Nem tudom, szándékos-e, de a mail címedet keresőbe beírva érdekes találatokat hoz ki.
Csak gondoltam megspórolok 1-2 felesleges kört meg utána a kínos helyzetet az olyan naív tagoknak, mint én magam, aki elsőre elhiszi, hogy valóban kiránduló társat kerestek.
Sziasztok!
Én nőként 30-40 év közötti barátnőt keresnék (férj és 2 nagy gyerek van, nem társat keresek) Budapesten.
Szeretek eljárni, beszélgetni, egy fröccsre stb.
Mozi, színház (ha épp lehet menni..)
Egy kedves nővel vagy Párral ismerkednénk barátság céljából. 44/46 éves, női/férfi Pár vagyunk Budapestről. Szeretünk utazni és kirándulni is.
Email: ttbudapest@gmail.com
Sziasztok
Ambutálták a bal alsó lábszáramat
Hansonló sorsú barátokat keresek
Szerintem tudunk segiteni egymásnak
Egyébként én találtam barátokat a nickemmel, pedig nem barátot keresni jöttem ide.
A közös témák összehozzák az embereket.
Görcsösen nem lehet barátra lelni.
Közben válaszoltam volna Andinak, hogy talán azért nincs barátod, mert egyoldalú a kitárulkozás. (közben az ő válaszát törölték)
Olyan ez, mintha te látnál engem a fényben, de te sötétített ablak mögött kémlelsz.