Sziasztok! Újpesti nőci vagyok, és párom sűrű elfogalatsága miatt sokat vagyok egyedül. Olyan, kizárólag Pesti hölgyemények jelentkezését várom, akik barátnőként eljönnének néha velem egy-egy csajos estére, shoppingolni, koncertre, csavarogni, és dumálgatni, lelkizni. Olyan nők jelentkezését várom, akikkel nem csak felszínes témákba tudunk belemenni. Én a rockzenét szeretem, úgyhogy ehhez is keresek partnert, de más zenét is kedvelek, ami jó. Ja: Én amúgy cicás vagyok :))
26 évesen nem lógnék ki a sorotokból? :) Én is barátot keresek, akivel eljárhatnék csavarogni, moziba, vásárolgatni és megbeszélhetném az élet nagy kérdéseit! :)
ezek mind rám is teljesen igazak kivéve az elektronikus zene, azt nem szeretem, és még nem vagyok 25 :) inkább az alternatív és rockzenét szeretem, de szeretem az ilyen mai táncolós zenéket is :)
Mit lehessen? Én azt tudom, hogy 25 éves Bp-i lány vagyok, szeretek vásárolni, utazgatni, bulizni, az elektronikus zenét, moziba járni és sorozatokat nézni.
Az utóbbi időben rájöttem, hogy eléggé megcsappant a barátaim száma, ezért szeretnék újakat szerezni, illetve másnak is ajánlom, hogy tegye ugyanezt. Aki nyitott és szeretne barátkozni, azt szívesen várom.