Barackos buci recept
A Barackos buci hozzávalói:3 egész tojás,
30dkg cukor,
10dkg vaj,
30dkg liszt,
1 csomag vaniliás cukor,
3/4tasak sütőpor,
1/2 pohár joghurt,
30dkg kimagozott kajszibarack
A Barackos buci elkészítési módja:
A tojásokat a cukorral és a vajjal habosra keverjük. A lisztet a sütőporral belekeverjük,majd tovább verjük,legvégül a joghurtot is hozzáadjuk.A masszát kivajazott,kilisztezett tepsibe(vagy muffinformában)töltjük. A felaprított barackot a tetejére szórjuk,súlyánál fogva majd lesüllyed. Forró sütőbe téve,párperc múlva kisebb lángra véve addig sütjük,míg aranysárga lesz,és a teteje nem folyékony. Ha megsül,még melegen meghintjük kevés porcukorral.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: roxy@, 2006. szept. 27. 20:43
A barackos buci elkészítési módja és hozzávalói.