Banán diéta (beszélgetés)
AZ jo, nem?
megvagy vele elegedve, vagy tobbet szerettel volna?
Szia!
Ezt a diétát 2 hétig lehet csinálni, 1 hetet bírtam ki, sikerült 2kg-ot leadnom.
szia
Hogy haladsz a dietaval? csinalod meg?
Milyen eredemenyt ertel el vele?
udv
Ugy irja, h heti 1 kgt kellene, h fogyjunk vele.
Orulok, h tetszik, megha nem is fogytal vele eddig,
Most utanna olvastam jobban.
csak vizet, asvanyvizet ajanlott inni, de lehet teat, kavet is, tejet nem ajanlatos.
Ha ehesek vagyunk valami edesre akkor azt legjobb lenne delutan 3 korul megenni.csokoladet, keksz felet, de nem ajanlatos fagylaltot,fankot, csipszet...
Napkozben ha ehesek vagyunk pattogatott kukoricat lehet barmikor enni.
Lefekves elott 4 oraval ne egyunk.Ha megis megehezunk vacsora utan, akkor friss gyumolcsot lehet enni.
Ha én ezt betartanám, akkor meghíznék!
Reggel csak salátát vagy gyümölcsöt eszem,délben nagyon keveset és azt is diétásan, vacsi nagyon ritkán. Kenyér és cukor ohne.
16 éves korom óta fogyókúrázom.
Ez szerintem a szervezettől is függ.
Bármihez hozzájut a szervezetem rögtön raktároz, mert tudja, hogy sanyargatom.
Nekem ez biztos nem jönne be, de sok sikert!
Nem vagyok aranyos. Ez az igazság. És azért meg ne gyötörjön bűntudat, mert valami okosságot meg akarsz másokkal osztani.
:-))))))
Ne bánd, hogy feltetted és ne bántson a reakció. Inkább mi nem vagyunk tisztában a keleti ember bölcsességeivel.
Meg azzal, hogy mennyire mások a belső szerveik, az anyagcseréjük, az enzimjeik, stb. Lehet, hogy ezen alapszik az egész. És azon is, hogy nem mindegy a banán érettségi foka. Mert nem akkor kell megenni, amikor már olyan érett, hogy tiszta cukor, hanem amikor még 'nyers'. Ez is lehet egy verzió. Csak ők megeszik úgy is, mi meg nem.
:-((
Ez egy hülyeség és nem sikeres fogyi tipp!
Miért pont 3-kor kell enni édességet?Éjfél előtt lefeküdni?Mondjuk,ha az édesség után lefekszel aludni,úgy fél 4 magasságában-ez bőven éjfél előtt van-és másnap reggelig alszol,közben ugye nem eszel.Na,akkor már jó sok élelem nélküli idő telt el és talán fogyni fogsz,mert ugye csak attól lehet fogyni,amit nem eszel meg. ;D
Én olvastam erről valahol, olyasmi címszó alatt, hogy elképesztő diéták. A langyos víz oké, beinditja a bélműködést, de a banán az egyik legmagasabb kalóriataretalmú gyümölcs. Szóval a véleményező egyértelműen hasztalannak tartotta.
Persze kinek, hogy.....
ilyen fórum már van. Még akkor csinálták, amikor felröppent ez a hír..
Amúgy meg azt ehetsz amit akarsz... Főleg egy nap kétszer. Ez már itt veszett fejsze..
Nekem ez nagyon tetszik....
és mennyit lehet fogyni???
Hallottatok e már a banán diétáról, amit a japánok találtak ki?
Az egésznek a lényege annyi, hogy reggelire banánt és egy pohár langyos vizet fogyasztjunk el.Ebédre és vacsorára bármit szabad enni, csak ne túl sokat, 3 órakor délután kötelező megenni egy kis édességet, és éjfél előtt lefeküdni aludni.
Irjatok mi a véleményetek róla?