Bak férfi (beszélgetés)
Az én bakom a hétvégéig nyaral. Elvileg a szülinapomra eljön. De azt csak utana tudom megmondani, h igy lett-e. Nagyon remelem.
Ez igy van. Nem tudok mast csinalni mit varni:).
Multkor irtam neki, hogy beszelni szeretnek vele.
Erre rögtön irt, hogy rendben, szivesen talizik velem es hogy meg augusztusban valahogy osszejon.
Ez egy hete volt :D azota semmi
A te bakoddal mi a helyzet?
Nem tudom. Néha olyan mintha csak próbara akarna tenni. Mennyire vagyok turelmes kitarto.
:) ismeros. En Halak vagyok es ugyanaz van nalunk kb egy eve. Nagyon tavolsagtarto, ugyanakkor neha ir aztan megint nem😀
De egyébként teljesen mindegy hogy milyen horoszkóp jegyű maga az ember a fontos😊
Akkor az biztos úgy is van 😊 Én sajnos nem bak vagyok de sok bakot ismerek
Horoszkop szerint igen. En sem a horoszkop szerint élek, de a bak jellemzői nagyonis illenek rá. Azert is egy Baktol szerettem volna hallani, h normalis e h igy viselkedik. Ha kapcsatot akarunk, biznunk kell a masikban. Tehat elhiszem amit mond. Csak nem tudom h miert ilyen tavolsagtarto. Ja..hozzateszem, nem volt semmi szex koztunk, es allitja h nem is csak azt akar tolem.
Amúgy két foldjegy... ha horoszkópot nézzük akkor összeilletek, de én ebben nem hiszek személy szerint
Embere válogatja... Ezt így nehéz általánosítani...
Szoval ha nem akarna semmit tőlem, közölné?
Szoval ha nem akarna semmit tölem, közölné?
A bankok tok jó fejek baar megfontoltan 😊
Hello. Egy honapja megismerkedtem egy Bak férfival. Nekem Szűz a horoszkopom. Talalkoztunk is. Olyan volt, mintha ismernénk egymast ezer eve. Azota is beszelgetunk. Allitolag akar engem, tetszem neki. De a masodik randi nem jon ossze. Ennyire tavolsagtartoak? Tegnap este ugy volt h eljon. De sajna mégsem. Nem tudom h mit gondoljak. :(
én nem írnék az tuti max. ha kierőszakolnák belőlem. :D
Sziasztok!
A segitsegeteket szeretnem kerni. Van egy fiatalember, akit szeretnek jobban megismerni. Az o napjegye bak, aszcendense ikrek. En halak vagyok nyilas aszcendenssel. Letrejohet ennel a parositasnal melyebb kapcsolat (baratsag, esetleg szerelem)?
Elore is koszonom a valaszokat!
Moncsicsi
Én is Halak vagyok...tehát összeillő jegyek?!
tényleg isten óvjon a skorpió jegyűektől. az elmúlt egy évben két skorpió jegyű barátnőm volt, hááát... rettenetes egy szenvedés volt. "kiváló szeretők, vibrál köztük a levegő" - ez is teljesen így volt, de cserébe borzalmas veszekedések és ellentétek. egyszerűen elemésztik egymást, nem illik össze ez a két jegy tényleg. korábban én nem hittem ezekben a dolgokban, utána kezdtem el olvasni róla.
most van egy lány mellettem aki halak, hát ég és föld a skorpióhoz képest, akármi is lesz vele ebből a kezdődő kapcsolatból ezt már most látom.
Remélem ez az ügy még nincs veszve! :)
Igaz....csak nem egyszerű, mert az ember lánya türelmetlen, azonnal akar mindent...
Szia.én is bak jegyű vagyok.Amit magadról leirtál az 90%-ban,igenis ráillik erre a jegyre,irtam pár sorral feljebb bővebben erről a jegy szülötröl,ha gondolod olvasd el.
Na végre hogy ilyent is lehet olvasni,attól hogy egy nő nem rendelkezik felsőfokú végzetséggel,stb.attól még igenis lehet szeretnivaló,ő sem tudatlan,valszeg nem is koszfészek,biztossan viselkedni is tud,és biztosvagyok benne,hogy mindennek ellenére,lehet hogy ő lessz számodra az igazi nő,mert lassan,de biztossan,ráfogsz jönni hogy az elöbbiek igazából a saját karrierjüket szeretik építeni,veled vagy nélküled,vagy valaki mással,de nem a seprűt szeretné,és a fakanalt forgatni,éjjel,nappal.
az hogy elérhetetlen leszel a számára,legalább egy ideig,amugy álltalában nem is nagyon kell a pasiknak az a nő,akit gyorsan és hamar megtudnak kaparintani,a skorpióra,különössen igaz,semmire nincs garancia,de amiért nem kell nekik harcolni,az már nem is olyan jó,de mi nők is igy vagyunk,vagy nem??én legalábbis igen,engem nem a kirakat érdekel,hanem az hogy mivan mögötte.
Szia.bocsi,hogy én is csatlakozom,én is bak jegyű vagyok,de nő,és már nem tini,a bak jegy csak a szűzjegyüvel jönki,persze vannak kivételek,magamról tudom,a bak jegy szülötte,nemhajlik,inkább kettétörik,dolgos,amit elkébzel azt többé kevésbé megvalósitja,kissé öntörvényű,utálja a képmutatást,a hazugságot,saját magátol akar és tud érvényesülni,ez álltalában a férfiben is igaz ha ebben a jegyben született,de ha a horoszkópod bak,az isten óvjon a skorpió jegytől,a bak,és a skorpió,ugy mint nő és férfi,kiválló szeretök,ahogy szoktuk mondani,vibrál köztük a levegő,de az életben a tűz és a víz,eggyüttélésre a kettö eggyütt nemlétezik,ha mégis,akkor tiszavirág életü a kapcsolat.nemvagyok babonás,ez tapasztalat.
Ha azt írja, hogy "....de barátok vagyunk, maradjunk ennyibe ;)" - kacsintós smiley-val a végén, abból lehet valami.
Volt egy kis félreértésünk, én levágtam egy kis hisztit, aztán bocsánatot kértem, hogy félreértettük egymást...és erre írta, én két lehetőséget látok:
1. barát semmi több
2. no para, nincs harag, minden okés, hiszen barátok vagyunk
További ajánlott fórumok: