Bajor hús recept
60 perc
A Bajor hús hozzávalói:
8 szelet csont nélüli karaj
8 tojás
1 nagy doboz tejföl
15 dkg sajt
liszt
só
1 tk bors
1 tk paprika
kakukkfű
olaj
A Bajor hús elkészítési módja:
A karajszeleteket kiklopfoljuk, és besózzuk. A tepsi aljára pici olajat öntünk, hogy mindenhol elfedje. Egy tányérban összekeverjük a lisztet a borssal és a paprikával. Ebben megforgatjuk a húsokat, és a tepsibe fektetjük úgy, hogy ne fedjék egymást! Ezután a tojásokat felverjük, ízlés szerint teszünk bele sót, borsot, és kakukkfüvet. Majd hozzáadjuk a tejfölt is, és összekeverjük. Ezt a masszát ráöntjük a húsra, hogy mindenhol ellepje, és letakarjuk alufóliával. Előmelegített sütőben kb. 30 percig sütjük. Ezután levesszük a fóliát, és megszórjuk reszelt sajttal, majd még kb. 10 percig sütjük, hogy a sajt megpiruljon. sütési hőfok: 200 °C sütési mód: alul-felül sütés tepsi mérete: 20x30 cm
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Veronnie, 2010. okt. 25. 20:21
A bajor hús elkészítési módja és hozzávalói.