Babysense légzésfigyelő (beszélgetés)
Azt is néztem, de azóta kaptunk egy sima bébiőrt ajandekba, igy kombinaltat nem erdemes vennem...
Sok jó lehet, szerintem nincs olyan hogy "a legjobb", hallani jo es rosszabb velemenyeket az angelcare-ről is, kinek mi vált be... Ez olyan mint a mellszivoknal az Avent-Madela parbaj.. Én direkt azert kerdeztem rá csak a Babysense-re, mert erről kevesebb infom volt eddig, es ugye a kombinalt funkcios kiesett.. Azert koszi a valaszt..
Köszi a választ, igen, már voltunk tanfolyamon a HeimPalban, bár nem egy gyerekorvos/sebesz van a csaladban aki privat felkeszitest is tartott :)
Egyebkent, persze, tanfolyammal erdemes, de ugy gondolom hogy még abban az esetben is hasznos, ha baba legzese nem teljesen allt le, hanem csak lassult, rendszertelen stb, es a sipolas felebreszti, es vesz levegőt... Tanfolyam ide vagy oda,es nagyon remenykedek benne h nem kell kiprobalni a tanultakat élőben, ugyanis nem tudom menne e gyakorlatban az, amit elmeletben hall 1x az ember....
Pont ezt akartam írni! Annó én a jogsi miatt tanúltam meg a dolgot,a párom meg sajnos élesben is használta már a tudást!
Nekünk amúgy angel care volt,a kombinált. Teljesen jól működött.
Sziasztok, érdekelne hogy van e valaki ek tapasztalata Babysense legzesfigyelővel kapcsolatban, nagyon vacilálok hogy milyet vegyek, Angelcare van még versenyben, abból eddig a bebiőrrel kombinaltra gondoltam, de nem tudom hogy a 2in1 jobb e mint külön külön...
Előre is köszi a valaszokat :)
További ajánlott fórumok:
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- Kell-e a légzésfigyelő?
- Ki hogyan élte meg a csecsemőkorszakot légzésfigyelő nélkül?
- Melyik a legjobb légzésfigyelő?
- Te melyik fajta légzésfigyelőt ajánlod? (Ami nem riaszt be tévesen és nem túl drága...)
- Megéri megvenni 10ezer forintért egy Babysense I légzésfigyelőt egy év garanciával és egy piskóta kádhoz való kádállványt (postaköltséggel)?