Babára várók kutató csoportja --> B.V.K.CS. (beszélgetés)
Szia! Természetesen belefér, sokan küzdenek itt a hoxán másodlagos meddőséggel. Valaki vágyhat ugyanúgy egy gyerekre, mint hatra.
Tegnap olvastam a hozzászólásodat, amit nem egészen értettem, ezért ránéztem az eddigi hozzászólásaidra. Igazából nem is tudtam mit írjak, és most is inkább kérni szeretnék.
Arra kérlek, hogy hagyd ezt a hoxát és minden mást egy pár napig, picit higgadj le, a jóra koncentrálj, annak a csodának amid van. Utána gyere vissza tiszta fejjel és olvasd vissza a hozzászólásaidat az adatlapodon. Abszolút értelmes nőnek tűnsz, úgyhogy érteni fogod amire gondolok. Kérem ezt a 2 picuri érdekében, akiknek Te vagy még a nagy szerelem, az egyetlen isten. Tehetsz, mondhatsz, írhatsz bármit, ők azt elfelejtik, mert számukra Te vagy még a tökéletesség, az édesanyjuk. Tényleg a jóindulat vezérel ezzel a hozzászólással, és azt gondolom, hogy talán ez a legnagyobb segítség, legjobb tanács, amit adhatok.
Hűha. Befér ide olyan is, akinek "csak" másodlagos meddősége van? Magyarán már van gyerekem, de kétségbeesetten vágyom többre, hogy nagycsaládom legyen? Vagy itt se lenne helyem, mert oruljek annak, ami van, bezzeg mas meg az elsoert...
Mert örülök, de ettől még fáj a baba-alakú üröm.
Hűű, akkor mindjárt, szurkolok!!!
Nálunk az a helyzet momentán, hogy az endokrinológus rácuppant a páromra, miután kijelentette, hogy velem semmi gond, a PCT ellenére az inszemnek sikerülnie kellett volna. Neki viszont jó a spermaképe, DNS fragmentációja. Most kiírt neki egy rakat vérvételt (alapvérvétel+ hormonok+ezaz),terheléses vércukormérést is. Ezekkel az eredményekkel visszacsettegünk hozzá 2 hét múlva és megszakérti. Addig várunk, de utána még egy inszemet bevállalunk és ha az sem jön össze, akkor lombik lesz januárban.
De már célegyenesben vagy, erre gondolj! Ha lesz időd/energiád írd meg légyszi' a tapasztalataidat.
Szurkolok, hogy jövő nyáron már a tologathasd babakocsit a napsütésben :)
Szörnyű, hogy minden doki mást mond. Valahol elkeserítő és siralmas, hogy fórumokon kell összeszedni az infókat a sorstársaktól. Közben meg nem kevés pénzeket fizetünk magánrendelésen. Össze sem merem számolni, mennyit költöttem a kböző vizsgálatokra, konzultációkra, vérvételekre.
NK vizsgálatot is megcsináltattam, jó lett az is, 11,4. De valami gond biztos van sajnos, de még nem jöttem rá.
Na, eljutottam endokrinológushoz. A pajzsmirigyemet teljesen rendben találta. Azóta volt friss eredményem is, s már 1,4-re lement. Szedtem szelént is, de attól eltiltott, mondván nehézfémet ne szedjünk inszem vagy lombik esetén. Viszont írt fel Merckformint XR 500-at, 2 hétig este kell bevennem 1 db-ot, 2 hét után reggel és este is 1 szemet. Eddig senki nem talált kivetnivalót az inzulin értékeimben. Jól összezavarodtam. Éhgyomri glukóz 5,1 mmol/l
60 perces glukóz 6,0 mmol,
120 perces glukóz 5,8 mmol/L
Inzulin 4,6 mIU/L
Inzulin 60 perc 32,1 mIU/L
Inzulin 120 perc 18,2
Na basszus. Azért jó lett volna, ha vmi kiderül. Olyan nincs, hogy vmi ne legyen. Jók a katonák, vitaminoztok, inszem is volt. Már tényleg csak az összeférhetetlenség marad. Az sem olcsó, 130ezer. Na, de egy felesleges lombik sem olcsó, főleg, ha azt sem tudod miért kell. Megérne Szőnyi egy kört. Lehet eleve erre a nagyon pozi pct-re is adna vmit, szteroidot, lipidet vagy mindkettőt.
Tényleg mindened jónak tűnik, így nem maradt más csak az. :/
Igen, tömi szegény ember is a vitaminokat, Profertil+ halolaj+ C+D. Eredménye mindig tökéletes. Vele nincs baj, én vagyok a defektes valószínű. DNS fragmentáció eredménye is a ’Jó-Kiváló’ kategóriában van.
Megérkezett a többi eredményem is, kivéve a spermium elleni antitest, az majd csak talán 2 hét múlva várható.
Minden értékem a referenciatartományban van, vagy pedig negatív. Pedig valahogy azt éreztem, itt lesz a kutya elásva, de mégsem. A kutakodást folytatni kell ezek szerint.
Leírom, mi mindent néztek és az értékeket ( hátha az utókornak egyszer segít:)
Petefészek antitestek: negatív
Kardiolipin G/A/M: 4,5 (Ref.:0-10)
Kardiolipin IgG negatív
Kardiolipin IgM negatív
B2-GPI IgG/IgA/IgM: 2,8 (Ref.:0-10)
B2-GPI IgG negatív
B2-GPI IgM negatív
Annexin V IgG: 1,1 (ref:0-8)
Annexin V IgM: 1,6 (ref:0-8)
Prothrombin elleni AT: 5,3 (ref.:0- 20)
TTG szűrés: 1,7 (ref.:0-15)
tTG IgA Negatív
Anti-thyreoglobulin: < 15 (ref.:0-60)
anti-C1q: 2,0 (ref.: 0-10)
Foszfatidilszerin IgG elleni antitest: 0,8 (ref.: 0-12)
Foszfatidilszerin IgM elleni antitest: 2,9 (ref.: 0-12)
Kitartást kívánok és mielőbbi babavárást!
Napi 8-10 óra edzés, az igen, minden elismerésem!
Ma lementem a céges nődokihoz és elmondtam sirámaimat. Szerinte is a Femibion a ludas, azt javasolta végül, amire én is jutottam: várjak 1 hónapot, nézessem újra az értékét, aztán majd eldől, mi legyen. Mindenesetre holnap bejelentkezem endo dokihoz, max. majd lemondom az időpontot. Plusz kifejtette, hogy az inszemeknek semmi értelme pozitív PCT teszt esetén. Nem mondtam neki, hogy ismerek több párt is, akinek mégis összejött...
Én is D, C, Mg6 vitamint szedek pluszban, mellette halolajat, Q10-et.
Van több is.
Én most a Netamin Pocaklakó vitamint szedem.
Az FT4 eléggé alsó tartományban mozog. Nekem is mindig kevés. Kaptam is rá bogyót. És most valóban a tsh-d is megugrott.
Szerintem a többi értéked jó. De biztos az lenne, ha felkeresnél egy szakértő endokrinológust.
jaj, emlékszem, hogy izgultál a lupuson.:) Mindig kell görcsölni valamin, aztán, ha lesz gyerkőc, akkor meg hatványozottabban. Szörnyű.
Sosem volt pozitív tesztem :( A PCT tesztünk, na az pozitív, de ebben az esetben az nem túl szerencsés. Ráadásul annyira pozitív, hogy az eredményben nem volt semmi, se élő, se holt spermium. Egy gyilkológép vagyok belülről. Elvileg ez áthidalható inszemmel, de a 4. sem sikerült, úgyhogy gyanúzok, hogy más is lappanghat itt.
Micsoda egy adventi naptár, tele szép eredményekkel. ;) Én szívtam ahol lehetett. Többek közt ez drága női név is. Rá is kerestem mi a bánat az. A nagy kutakodásban felfedeztem egy kedves betegséget a lupust. Napokig nem aludtam, mert biztos voltam benne, hogy nekem az van. Egyébként most sem vetettem el teljesen. :/
Lehet, hogy nálatok elég lenne egy állományjavítás vitaminokkal és egy másik protokollos inszem. Inszem során megvitaminozták a fiúkat?
Sosem volt pozi teszted?
További ajánlott fórumok:
- Első babára várók, akiknek mégse jött össze egyenlőre
- 10-20 kg-t KITARTÓAN leadni próbáló, elszánt diétázók csoportja
- Babára várók, beszélgessünk!
- Lombikra, és Inszemre váró Kismamák! Ma az egyik újságban megjelent, hogy anyagilag becsapják a babára várókat
- Szolnoki babázók és babára várók! Mennyien vagyunk? :)
- 2024-es babára várók