Babáknál mire jó a borostyán nyaklánc? (tudásbázis kérdés)
sziasztok
a borostyán karkötőről mi a véleményetek?
www.agrianna.hu pl. de ha beírod a google-ba akkor kidob több online vásárlási lehetőséget is.
Én innét rendeltem.
A neten vásárolt dolgok nem mindig drágábbak mint a boltiak.Egy példa:Azt hiszem smoby márkáju az a bébitaxi amit lányom szülinapjára vettünk 5000ft-al volt olcsobb neten mint a boltba.És új nekem kelett összeszerelni.Meg fel ragsztani a matricákat.
Amugy nekünk is van Borostyánláncunk és szerintem jó.
A neten vettem 2000ért egy egri cég gyártja,nagyon sok szép borostyánékszer látható náluk.
agrianna.hu a cimük.
Ez nagyon jó hír!
:))
Nem, nem az.
Biztosan tudom, ezzel foglalkoztam mielőtt szülni mentem.
Pesten veszik , nagy tételben, de mivel fürdőváros vagyunk, magasak az árak, így olcsóbban próbálják adni, mint mások, de még így is megéri nekik. :))
A neten vásárolt dolgok mindig drágábbak, mint a boltiak.
Ezek fantasztikusak!!!
Már bánom,hogy megnézteem:(
Lehet,de az "hamisítvány",szóval valami hasonló anyag.
Sajnos én sem tudom megkölönböztetni,de valszeg az eredeti 2-3000körül mozog.
Neten drágábbak.
Lehet kapni már 1000 ft-ért is, legalábbis felénk.
Nem macska a gyerek, hogy felugrik mindehová, és nem lehet követni! Nyilván figyelünk rájuk...
Egyébként soha hozzá sem ért a kezével, annyira nem zavarja. És hát nem bő a nyaklánc, hogy beleakadjon bármibe is.
Mi használjuk! Kb 2 hónapja vettem Csengének, reggel felteszem és este fürdés előtt veszem le róla!
Szerintem hatásos! A nyáltermelés mennyiségén mindenesetre meglátszik, ha a nyakában van! :p
Fogzásra ajánlák.
Ha jól tudom 4 színben létezik, méz, meggy, tarka, sajnos a 4.-re nem emlékszem pontosan, talán konyak. :)
A bébi borostyán láncot már 8 hetes kortól ajánlott viselni. Természetesen bármikor el lehet kezdeni, de érdemes minél előbb, mert így a baba megszokja, még mielőtt igazán feltűnne neki, és nem fogja piszkálni, húzogatni.
A testhő hatására illóolajok válnak ki a fosszilis fenyőgyantából, melyeknek nyugtató, fájdalomcsillapító hatásuk van.
Szerintem a meggy színűt fiúk is viselhetik.
De ha az anyák cikisnek tartják a fiúknál a nyaklánc viselését, akkor csak otthon viseljék a gyerkőcök.
Szerintem hatásosak. :)
További ajánlott fórumok:
- Házra ráfutott borostyánt hogyan lehet leszedni tartósan?
- 6 hónapos babának érdemes borostyánláncot venni fogzásra, vagy ilyenkor már nem szokja meg? Fehérváron hol lehet kapni?
- Használt már valaki fogzási fájdalom csillapításra borostyán láncot? Vélemények érdekelnének.
- Honnan tudom, hogy a borostyánlánc eredeti?
- Szép borostyán nyakláncot hol lehet venni?
- Tatabányán, vagy környékén hol tudok venni eredeti baba borostyán nyakláncot? Tud valaki segíteni?