A Bubchen-Spezial Wundschutz Creme a legjobb, ha bepirosodik a feneke, ezenkivul a Bubchen Wundschutz Creme, ha nincs problema. Ezutobbi nagyobb kiszerelesu es gazdasagos.Az en kicsim erzekeny boru es ezek bevaltak.
Hintőpor nem túl jó! Az volt az első amit eldobadtak velem a Doki és a védőnő! Én simán olajoztam ,és attól csúszott a bőre és jobban szellőzött! csak étolajjal ,semmi babaolaj :)
Az én kislányomnak is ilyen volt, miután kijöttünk a kórházból, mert ugye ott csak bevágták a csap alá, utána behintőporozták és kész.
Én úgy "kezeltem" ki, hogy minden este a fürdetéskor jól hátrahjtottuk a kis fejér és alaposan, tiszta vízzel megmostuk. Utána pedig jól szárazra töröltük. És szopi után is jól kitörölgettem a kis "tokáját", hogy ne maradjon nedves.
Így pár nap alatt elkezdett javulni, majd elmúlt és szerencsére többet nem lett ilyen.
Szerintem amúgy az az oka, hogy nem tud megszáradni a bőr, mert ugye apiciknek még olyan rövid a nyaka, hogy szinte zárt az a kis hajlat.
A hintőpor szerintem egyébként nem egy jó dolog, mi nem is használtuk, csak eltömíti a bőr pórusait és nem tud szellőzni.
Ha nagyon nincsen javulás akkor én tuti vinném a gyerköt a bőrdokihoz,hogy nézze meg ő is.Biztosan tudna rá olyan krémet összeállítani ami leviszi a gyulladást és megszünteti a hámlást is.
A körömvirág kenőcs nálam nagyon sok mindenen segitett.Többek között a pelenka kiütésen is.Próbáld ki,ártani biztosan nem fog!Azt hallottam róla, hogy jót tesz a bőrnek:)
Sziasztok! Segítsetek! A baba nyakán, a hajlatban csúnya piros, gyulladt a bőr és hámlik. Már napok óta próbálkozom hintőporral, olajjal, de csak rosszabb lett. Ha valaki tud, ill. ha van tapasztalata, segítsen! Köszi!
Hogyan ápolom helyesen gyermekemet? – a mamák számára ez nagyon fontos kérdés. Itt A-tól Z-ig mindenről olvashatunk, amiről ezen a területen tudnunk kell.